Alt til festen | Leje af festudstyr

Vi udlejer alt til festen, hvad end du skal bruge borde, stole, service eller fadølsanlæg, så har vi det altid på hylderne. Vi forhandler også alt inden for festartikler til alle slags temafester, højtideligheder, fødselsdags fester, konfirmationer i maj måned, samt andre festlige fester hvor der skal gøres lidt ekstra ud af pynten og udstyret. Gode priser, god kvalitet, samt en super service er vores kodeord. Når vi leverer Alt Til Festen.

Vi kommer også gerne og serverer til festen med uddannet serverings personale. Pris aftales inden festen.

Vidste du at ejeren af Centrum Serviceudlejning Louise Adsbøl er den tidligere restaurant chef på Jørgensens Hotel, i Hotellets velmagtsdage..?

Tjener Horsens
Kage

Serviceudlejning

Vi tilbyder alt til festen med et stort udvalg i serviceudlejning, se vore forskellige typer porcelæn og glas her på siden, vi tilbyder serviceudlejning til de små fester og serviceudlejning til store fester, eller serviceudlejning til reception, eller serviceudlejning til din næste konfirmationer, fødselsdag, bryllup, firmafest, havefest eller anden form for fest. Vi har serviceudlejning til alle formål. Serviceudlejning kan du bestille online her på siden. Husk når du bestiller porcelæn, at du ofte har brug for skåle, fade m.m, så kig også under disse grupper.

Hvis i bare skaffer maden, så skaffer vi resten til festen.

Leje af festudstyr i Horsens, Vejle, Juelsminde, Odder og Aarhus

Her hos Centrum Serviceudlejning udlejer vi alt til fest, samt andre festlige events og lign. Vi udlejer borde og stole, service og porcelæn, lyskæder til fest, parasolfødder og parasoller, dj højtaler, bøjlestativ, bøjler, fadølsanlæg, slushice maskiner, musikanlæg og meget mere, så du er sikker på at vi har alt du skal bruge for at gøre næste fest, til en kæmpe succes.

Duni Dug Forhandler

Vi er din lokale Duni forhandler, med mere end 100 forskellige Duni produkter og farver i den højeste kvalitet, er du sikker på ikke at gå forgæves, når du besøger vores butik i Horsens. Kom forbi i butikken og føl den meget høje kvalitet af vores Duni Duge og Servietter.

Fadøl

Rød Tuborg

Nej Tak - Her hos Centrum Serviceudlejning finder du fadøl der passer til enhver festlig lejlighed. Din første øl skal sku da være en Royal Classic. Det er jo hverken dronningens eller Tuborgs fødselsdag der skal fejre, men din. Så prøv vores Royal Classic, eller en af vores andre særdeles fyldig fadøl fra Ceres. Er du mest til mørk undergæret eller bajersk øl, så kan du læse mere ovenfor, om vores store udvalg.

Festartikler

Når der kommer en lille ny til verden skal det fejres, og som regel holdes der barnedåb for den lille pige eller dreng. I vores butik kan du finde barnedåbspynt til festlokalet og til bordet. Bordpynt kan gøre en kæmpe forskel og få bordet til at syne af så meget mere. Er det en pige der bliver døbt har vi masser af flot pynt i lyserødt som fx små rangler, sutter og konfetti. Det samme gør sig gældende for barnedåbsfesten for drengen hvor man kan finde en masse spændende i lyseblåt. Babyshower er også blevet populært i Danmark, her fejre veninder og piger fra familien at en kvinde er blevet gravid. Som regel kendes kønnet ikke, og derfor findes der bla. servietter med både lyserød og lyseblå farver. Har du muligheden for at besøge vores butik i Helsingør anbefaler vi dette da du kan få masser af inspiration og ideer til barnedåben. Skal der holdes fødselsdag har Centrum et meget stort udvalg af festartikler at vælge imellem. Er det en børnefødselsdag har vi komplette festpakker til gode priser. Som regel finder barnet et tema som de gerne vil have. Afhængigt af alderen på barnet vælges måske en populær tegneseriefigur hvor man kan købe paptallerkner, krus, servietter, slikposer og meget mere med for eksempel Cars eller Askepot. Der er som sagt mulighed for at vælge en komplet pakke i ægte Amerikansk stil.

 

Er det en voksen fødselsdag hvor personen fylder seksten 16 år (Sweet sixteen), atten 18 år eller fylder personen rundt. Her finder du også mange sjove festartikler til fødselsdagen. Det kunne fx være flagguirlander med tallet 50 eller advarselsbånd med 18 år vi har også et stort udvalg af balloner i god kvalitet hvor der står årstal på til runde fødselsdage.

 

Det er populært som aldrig før at holde en temafest. De mest populære temafester i Danmark for tiden er Oktoberfester, Hawaiifester, 80'er festog Piratfest. Men også 50'er fester vinder ind. Til en temafest skal der virkelig gøres noget ud af både pynten men også udklædningen.

Holder du selv en tema fest, skal du tænke igennem hvad der skal bruges af festartikler som pynt og dekoration. Hvordan vil du pynte lokalet op og der skal også pyntes op ude hvis der er en sommerfest.

 

Til Hawaii fester er det altid populært at pynte op med oppustelige palmer og aber samt flotte lysende lanterner.

Confetti festartikler
Ballon til fest

Balloner til festen

Alle fester har som regel et farvetema, derfor sælger vi også balloner i løsvægt så du kan vælge præcis den farve du ønsker til din fest. Vores balloner er i en fantastisk kvalitet og er velegnet til ballon helium. Du kan vælge at købe ballonerne i almindelig latex eller som metallic balloner der giver ballonerne en blank glans. Vi sælger også folieballoner som dem du ser i Tivoli og på Bakken, og du kan købe helium på engangsflasker til at fylde ballonerne op med så de kan svæve. Balloner er festlige og får et lokale til at fremstå meget mere eksklusivt. I vores butik kan du også komme og få fyldt helium i dine balloner. Se vores udvalg af balloner og tilbehør her.

Alt til festen også helium til dine balloner

 Du finder her Danmarks bedste helium til balloner, og endda til billige priser. Løft stemningen til festen med vores kvalitets helium, der kommer fra de bedste producenter der findes på markedet. Alt vores helium er det så kaldte helium +5 hvilket betyder, at det har en renhed på mere 99.999% Så du kan roligt fylde ballonerne med vores ballongas og sikre den gode stemning og den høje tone. Så sørg for, at du har styr på den festen med flyvende balloner og andre sjove helium balloner. Du finder alt hvad du skal bruge, her på siden.  Tilføj til kurv.  Du finder her Danmarks bedste helium til balloner, og endda til billige priser. Løft stemningen til festen med vores kvalitets helium, der kommer fra de bedste producenter der findes på markedet. Alt vores helium er det så kaldte helium +5 hvilket betyder, at det har en renhed på mere 99.999% Så du kan roligt fylde ballonerne med vores ballongas og sikre den gode stemning og den høje tone. Så sørg for, at du har styr på den festen med flyvende balloner og andre sjove helium balloner. Du finder alt hvad du skal bruge, her på siden.