Leje af bestik og service til festen. Stort udvalg

BESTIK MATEDOR

BESTIK 8-KANT

BESTIK OLYMPIA

BESTIK P1

BESTIK DIVERSE

Festudlejning med festleje og udlejning til fest

Vi er din lokale festudlejer i Horsens og dækker hele Østjylland, Midtjylland samt hele Trekants området. Vi har alt hvad du skal bruge til festen, hvad end du søger en proptrækker, skænkpropper, bestik, serveringstænger eller andet, så er vi altid klar til at leverer.

 

Lej dit bestik til festen her

Vores service og bestik er meget populært og bruges til både private fødselsdagsfester, firmafester, julefrokoster, receptioner, åbent hus, bryllup m.f.

 

Bestik udlejes til din næste fest

Centrum holder til i Horsens men vi leverer til Fredericia, Børkop, Taulov, Vejle, Bredballe, Hedensted, Horsens, Egtved, Give, Billund, Lunderskov, Vamdrup, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Fåborg, Bogense, Brenderup, Vissenbjerg, Odense m.f. Da vi udlejer mere end 100.000 sæt bestik hvert eneste år, så kan vi blandt andet leverer flere forskellige varianter, modeller og designs af bestik til din fest. Vi tilbyder blandt andet leje af sølvtøj, så du kan gøre dit arrangement super eksklusivt, efter ønske om fest leje.

 

Mange års erfaring

Skal du holde festen, med festudlejning kan vi tilbyde alt til en perfekt fest. Lêj til fest her bestik i mange forskellige designs og stilarter. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan planlægger et vellykket arrangement for dig og dine gæster.

Telefontider:

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00