Festudlejning med alt til festen siden 1947

Her hos Centrum Serviceudlejning har vi i mere end 7 årtier, skabt den helt rette stemning, ved enhver festlig lejlighed og begivenhed i Horsens og omegn. I er altid velkommen til at kontakte os vedrørende din næste fest. Kontakt os alle ugens dage ved at sende en mail på info@cese.dk

Ved enhver stor fest kræves der et stort udvalg

Hos Centrum Serviceudlejning har vi mere end 70 års erfaring med serviceudlejning til fester og events i Østjylland. Så skal du holde fest, så er du landet på din helt rette side. Ved større arrangementer så kan vi lave et godt tilbud, hvis i vælger at få det hele fra din leverandør af teltudlejning og festudlejning. Lad os sammen gøre festen uforglemmelig for dine gæster.

Vi har festet i mere end 70 år

Vi er din garanti for en god fest hver gang, hvilket vi har været siden 1947

Festudlejer med alt til festen - Lej Borde og stole her

Uanset om du skal holde festen i et telt i haven, i din egen stue eller i et forsamlingshus, så er der en række ting, som du skal beslutte dig for inden festen afholdes. Du skal blandt andet overveje hvilken bordopstilling du ønsker. 

Festudlejning - Meget mere end udlejning service, borde og stole

Når du leje hos Centrum Serviceudlejning i Horsens, får du et af branchens bredeste sortimenter af stofduge og servietter, hvilket betyder at dine ønsker, forventninger og tanker næsten altid indfries.

 

Se hele vores udvalg af udlejnings duge og servietter her.


Udlejning af borde og stole

Nogle vælger runde borde, og det giver mulighed for at skabe nogle mindre miljøer i teltet, hvor man med 6-9 personer ved hvert bord, sikre at alle nemt kan tale med hinanden. Vi anbefaler ikke at man anvender runde borde der er større end 160 cm. Da det kan være svært at høre hvad personen overfor dig siger, ved større borde. 

Men selvom runde borde kan være hyggeligt, så vælger de fleste dog aflange borde, det tager nemlig væsentligt mindre plads og giver mulighed for at kombinere bordene på forskellig vis. 


Du kan enten sætte bordene hver for sig og have små grupper på 6-8 personer - eller du kan lave et eller flere langborde. Nogle vælger også en hestesko, som er en måde at få flere til at kunne se hinanden på - og hvor den der skal fejres kan sidde centralt og se alle gæster (og omvendt). 

Dit arrangement din fest

Kig forbi vores butik på Bollervej 131 i Horsens, hvor du kan få den bedste vejledning, samt høre meget mere om, hvad der kan leveres fra Centrum ved din næste fest. Læs mere om hvor du finder os her.


Find alt til festudlejning hos den samme leverandør

For at gøre det let og overskueligt at huske det hele og få styr på priserne, har vi et meget stort udvalg i vores sortiment, så du slipper for at lede alle mulige steder. Har vi ikke det du søger, så tøv ikke med at spørge. Måske er det du søger på vej ind i vores sortiment.
 

Telefontider:

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00