Festudlejning med Centrum Serviceudlejning

Her hos Centrum Fest og Serviceudlejning har vi i mere end 7 årtier, skabt den helt rette stemning, ved enhver festlig lejlighed og begivenhed i Horsens og omegn. I er altid velkommen til at kontakte os vedrørende din næste fest. Kontakt os alle ugens dage ved at sende en mail på info@cese.dk

Ved enhver fest kræves der et stort udvalg

Hos Centrum Serviceudlejning har vi mere end 70 års erfaring med serviceudlejning til fester og events i Østjylland. Så skal du holde fest, så er du landet på din helt rette side. Ved større arrangementer så kan vi lave et godt tilbud, hvis i vælger at få det hele fra din leverandør af teltudlejning og festudlejning. Lad os sammen gøre festen uforglemmelig for dine gæster.

Vi har festet i mere end 70 år

Vi er din garanti for en god fest hver gang, hvilket vi har været siden 1947

Festudlejer med alt til festen - Lej Borde og stole her

Uanset om du skal holde festen i et telt i haven, i din egen stue eller i et forsamlingshus, så er der en række ting, som du skal beslutte dig for inden festen afholdes. Du skal blandt andet overveje hvilken bordopstilling du ønsker. 

Hos Centrum Serviceudlejning tilbyder vi landets bedste festudlejning

Skal du holde fest...? Så finder du alt hvad du skal bruge her hos Centrum Serviceudlejning i Horsens.

Vi hjælper dig med at gøre festen uforglemmelig for både dig og dine gæster.

Hos Centrum har vi mere end 70 års erfaring inden for festudlejning, og vi har markedets største udvalg af bestik, service og glas, samt et endnu bredere udvlag af telte, borde, stole og forlystelser til enhver form for festivitas.

Som kunde bør du aldrig gå på kompromis med kvaliteten, det gør vi heller ikke hos Centrum. Vi yder altid den bedste service, og out performer alle vores kollegaer i branchen, med vores tårn høje standarder.

 

Alle vores produkter er altid nøje gennemgået inden enhver udlejning, leveringen sker altid til aftalte tid.

Dette gør at du kan bruge din tid på at glæde dig selv og gæsterne ved din fest.  

Teltudlejning med et stort udvalg af partytelte

Når du afholder din fest, er det vigtigt, at rammerne er i orden. Rigtig mange mennesker vælger at holde deres fest i et telt, da det giver en helt særlig stemning og hygge, med vores hyggelige bondegårds vinduer, opnår du en helt speciel stemning, som skaber hyggestemning og glæde hos dine gæster.

 

Hos Centrum Serviceudlejning har vi et bredt udvalg af telte, der passer til enhver form for festivitas.

Så hvad end du skal du holde en lille fødselsdag for de nærmeste eller et stort bryllup med flere hundrede gæster, så finder du det helt rigtige telt her hos os.

Se vores udvalg af telte her

Udlejning af service til enhver festlig lejlighed

Den perfekte fest kræver et ensartet, smukt og veldækket bord, men har du en gæsteliste på 50 personer, har du næppe service nok til at alle kan få den samme type porcelæn, glas og bestik. Her kan vi hos Centrum altid hjælpe med den helt rette stemning. Vi tilbyder nemlig alt i service, så du får lige præcis det bord, som du drømmer om.

 

Vi leverer altid den valgte service i sikker emballage, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser, når bordet skal dækkes.

Hvis du ønsker at slippe for at tage opvasken, kan vi også nemt tage den for dig. Det koster kun 1 kr. i tillæg pr. del.

Men husk hos Centrum er du altid garanteret rent service, hver eneste gang du lejer hos os. Alle vores varer bliver nøje gennemgået og efterset, inden hver eneste udlejning.

Åbningstider telefon

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00