Salg af festartikler og bordpynt

Festartikler & dekorationer til ethvert arrangement

Vi har valgt at gå ALL IN ved at bringe Danmark et stort udvalg af festartikler til Bryllup, Barnedåb, Fødselsdags-fester, Konfirmation, Firmafest, Temafester og hvad du ellers kan holde fest for og med. Hos Centrum Serviceudlejning har vi mange års erfaring indenfor festartikler og bord dekoration. Men vi er nu så småt ved at gå i gang med vores online webshop, men indtil da er du altid velkommen i vores butik, hvor du finder et stort udvalg af festartikler og pynt.

 

Festartikler og pynt til festen

Vi ved godt du kan finde andre webshop og du søger sikkert også rundt på nettet, men med vores priser og udvalg ved vi at du hurtigt finder tilbage til os. Vi har via vores europæiske samarbejdspartner, nu adgang til mere end 20.000 forskellige festartikler. Så følg med her på siden, hvor vi hele tiden vil tilføje nyheder og de helt rigtige festartikler som du kan sætte på bordet til dit næste arrangement.

 

Hvis du følger med her på siden, så kan du snart finde alt det du søger til festen.

 

Unik og personlig bord dekoration

Små pynteting til et smukt og unikt fest bord. Pynten til en fest må gerne være unik og personlig. Det er din fest, og dekorationen af dit bord skal afspejle, hvem du er, og hvad du står for. Om borddekorationen skal være stilfuld og elegant, sød og fin eller sjov og festlig, det er helt op til dig. Hos cese.dk kan du hente inspiration, og vi har gjort det let for dig at handle til din næste fest. I webshoppen har vi samlet et kæmpe udvalg af borddekoration til alle livets fester. Hvad enten du er ved at forberede fødselsdag, bryllup, barnedåb eller konfirmation, så kan du finde alt det, du står og mangler for at pynte op til en festlig dag her hos Centrum.

Vi forhandler alt i bordpynt og fest artikler til alle slags temafester, højtidligheder, fødselsdags fester samt andre festlige fester hvor der skal gøres lidt ekstra ud af pynten. Gode priser, god kvalitet samt en super service er vores forretnings hemmelighed.

Festartikler og bordpynt til Bryllup

Når et par vælger at sige ja til hinanden er det en stor beslutning. Det samme gælder i perioden op til brylluppet, hvor der skal planlægges til den store dag. Måske skal der bestilles festlokale, limousine, brudebuket og mad. Der skal sikkert også pyntes op til brylluppet og som regel har bruden en ide om hvordan hendes bryllup skal planlægges med farver og borddekoration. Mange af vores kunder kommer til vores festbutik i Horsens for at se vores bryllupspynt og vurdere den gode kvalitet. Det er desværre ikke alle der har den mulighed, så derfor har vi også oprettet en online webbutik hvor du kan se vores store udvalg af pynt til et bryllup. Kig ind i butikken på Bollervej 131 i Horsens for at se mere. Har vi ikke lige det du søger, så skaffer vi det.

Bordpynt til Barnedåb

Når der kommer en lille ny til verden skal det fejres, og som regel holdes der barnedåb for den lille pige eller dreng. I vores butik kan du finde barnedåbspynt til festlokalet og til bordet. Bordpynt kan gøre en kæmpe forskel og få bordet til at syne af så meget mere. Er det en pige der bliver døbt har vi masser af flot pynt i lyserødt som fx små rangler, sutter og konfetti. Det samme gør sig gældende for barnedåbsfesten for drengen hvor man kan finde en masse spændende i lyseblåt. Babyshower er også blevet populært i Danmark, her fejre veninder og piger fra familien at en kvinde er blevet gravid. Som regel kendes kønnet ikke, og derfor findes der bla. servietter med både lyserød og lyseblå farver. Har du muligheden for at besøge vores butik i Helsingør anbefaler vi dette da du kan få masser af inspiration og ideer til barnedåben. Vores personale hjælper gerne med at sammensætte og fortælle om ideer til dåben. Kig ind i butikken på Bollervej 131 i Horsens for at se mere. Har vi ikke lige det du søger, så skaffer vi det.

Festartikler til Fødselsdag

Skal der holdes fødselsdag har Centrum et meget stort udvalg af festartikler at vælge imellem. Er det en børnefødselsdag har vi komplette festpakker til gode priser. Som regel finder barnet et tema som de gerne vil have. Afhængigt af alderen på barnet vælges måske en populær tegneseriefigur hvor man kan købe paptallerkner, krus, servietter, slikposer og meget mere med for eksempel Cars eller Askepot. Der er som sagt mulighed for at vælge en komplet pakke i ægte Amerikansk stil.
Er det en voksen fødselsdag hvor personen fylder 16 år (Sweet sixteen), 18 år eller fylder personen rundt. Her finder du også mange sjove festartikler til fødselsdagen. Det kunne fx være flagguirlander med tallet 50 eller advarselsbånd med 18 år vi har også et stort udvalg af balloner i god kvalitet hvor der står årstal på til runde fødselsdage. Kig ind i butikken på Fuglevangsvej 48 i Horsens for at se mere. Har vi ikke lige det du søger, så skaffer vi det.

Festartikler til Temafest

Det er populært som aldrig før at holde en temafest. De mest populære temafester i Danmark for tiden er Oktoberfester, Hawaiifester, 80'er fester og Piratfest. Men også 60'er fester vinder ind. Til en temafest skal der virkelig gøres noget ud af både pynten men også udklædningen. Hvis du kommer som gæst forventer værterne at du har gjort noget ud af din udklædning, Hos os kan du købe kostume og tilbehør som paryk, teatersminke, masker hatte og hvad du skulle få brug for til temafesten. Holder du selv en tema fest skal du tænke igennem hvad der skal bruges af festartikler som pynt og dekoration. Hvordan vil du pynte lokalet op og der skal også pyntes op ude hvis der er en sommerfest. Til Hawaii fester er det altid populært at pynte op med oppustelige palmer og aber samt flotte lysende lanterner.

Balloner og Helium

Alle fester har som regel et farvetema, derfor sælger vi også balloner i løsvægt så du kan vælge præcis den farve du ønsker til din fest. Vores balloner er i en fantastisk kvalitet og er velegnet til ballonhelium. Du kan vælge at købe ballonerne i almindelig latex eller som metallic balloner der giver ballonerne en blank glans. Vi sælger også folieballoner som dem du ser i Tivoli og på Bakken, og du kan købe helium på engangsflasker til at fylde ballonerne op med så de kan svæve. Balloner er festlige og får et lokale til at fremstå meget mere eksklusivt. I vores butik kan du også komme og få fyldt helium i dine balloner. Se vores udvalg af balloner og tilbehør her. 

 

Festbutikken

Centrum Serviceudlejning har specialiseret sig i det unikke til en god fest og samtidig til fornuftige priser. Besøg vores butik eller køb online. Kig ind i butikken på Fuglevangsvej 48 i Horsens for at se mere. Har vi ikke lige det du søger, så skaffer vi det.

Telefontider:

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00