Bestil personlige festsange til konfirmation og fest

Fest sange forfattes efter dine personligt skrevne notater - Personlige festsange til alle fester forfattes af professionel sangskriver og tekstforfatter, med 25 års erfaring. Sange skrives så de kan synges ved enhver festlig lejlighed. Man kan finde mange gratis festsange på nettet, men skal sangen være personlig, anbefaler vi altid, at man går til en professionel sangskriver.

Her anbefaler vi at i kontakter:

Frank Jensen

Sangskriver

Mobil: 26 54 05 36

Mail: egernvej@mail.dk

sangskriver
Profilbillede-Frank-Jensen-Centrum-Servi

​Festsangen forfattes

Sangen leveres som ren tekst direkte på mail. - så du selv kan pynte den med billeder osv. til konfirmationen, fødselsdagen eller brylluppet.

Hvis intet andet er aftalt vælger vores sangskriver melodien - som han vælger ud fra stikord, anledning og altid en melodi folk kender. Vi anbefaler altid at i vælger en let syngelig sang, så kan alle nemt synge med.

 

Ingen returret 

Du kan ikke fortryde dit køb når sangen er lavet. - Der er altså ikke 14 dages fortrydelseret.

Det er min service du betaler for, men jeg hjælper meget gerne med at ændre i sangen, hvis den ikke skulle leve op til forventningerne.

Levering til tiden

Leverings datoen er gældende ved betaling senest 3 dage efter vi har indgået en aftale.

Forfatteren starter først på sangen når betalingen er modtaget, og skal jo kunne nå at skrive den inden festen.

Hvor mange vers afhænger af dine stikord
Antallet af vers afhænger af dine stikord. Jo flere stikord, jo flere vers kan jeg lave. Så fortæl endelig rigeligt om personen. Skriv også gerne om den skal være sjov, under bæltestedet eller andet.

Kommunikation

Forfatteren kan ikke tilbyde telefonsupport. - Alt kommunikation foregår via mail gennem hele forløbet.

Sangskrivning er en service sangforfatteren tilbyder uden for alm. arbejdstid. Så husk at han jo ikke kan stå nede i Netto og skrive stikord og datoer.

Vi tjekker mail dagligt og med skriftlige aftaler undgår vi samtidig misforståelser.

 

Rim er afgørende for enhver sangtekst

En sangtekst skal altid skrives med udgangspunkt i rim. Den skal indeholde mange rimer, da det skaber en mere flydende sang. Der findes flere typer rim, hvilket bl.a. inkluderer det klassiske parrim (a-a, b-b osv.) eller krydsrim (a-b, a-b osv.). Hvilken løsning, der er den mest ideelle, afhænger meget af den melodi, du har valgt, da ikke alle egner sig til krydsrim. I mange af vores sangtekster finder man også nogle sjove talemåder og ordsammensætninger, for at gøre sangen let for gæsterne at synge. 

At skrive med fokus på rim, gør det også nemmere at skrive teksten. Årsagen til dette er, at du kender slutningen på hver linje på forhånd. Du kan derfor lægge fokus på vejen til slutningen af din sætning, som blot skal afsluttes med et rim. Herfra er der ikke andet for end, at give sig i kast med, at lege ordsmed og forsøge at mikse ordene godt sammen. Så vil du ikke betale dig fra en sang, kan du jo selv sætte en weekend af til at lege på computeren.