Billig teltudlejning i Århus og Skanderborg

Billig levering tur/retur fra Horsens til Skanderborg. Når du bestiller teltudlejning hos Centrum Serviceudlejning, er du sikret professionel rådgivning hele vejen. Vi har mange års erfaring og ved hvad der skal til, for at i får et brag af en fest.

Alle vores telte er selvfølgelig certificeret efter dansk lovgivning. Vores telte leveres med bondegaards vinduer, som giver en hel speciel stemning ved festen.

Ud over telte, kan vi også tilbyde en masse andet lækkert tilbehør og udstyr til festen, så som antracitgrå plast gulv der følger underlaget, varmeblæsere, lyskæder, fadølsanlæg og fadøl fra Royal Unibrew samt meget mere.

Hver eneste gang du lejer et telt hos os, er prisen altid inklusiv opstilling og nedtagning efter festen. Hvilket er din garanti for de flotteste og smukkeste telte på markedet hver eneste gang.

Centrum Teltudlejning i Århus, Odder og Skanderborg, er dit sikre valg til festen. Tror du ikke på os, så google os på Trustpilot, hvor vi er meget stolte af den fine score vores kunder har givet os.

Alle vores telte er 6 meter i bredden, samt 3 meter pr. fag. Udover det så kan vi nemt bygge flere telte sammen, så i bestemmer selv hvor stor festen skal være.

Så hvad end det er den helt store byfest eller firmafest, eller det blot er en lille hyggelig sammenkomst mellem de få nærmeste, så kan Centrum Teltudlejning i Skanderborg, Odder og Århus, altid finde den absolut bedste løsning, for netop din fest.

Ring på 75 62 24 80 eller skriv på info@cese.dk for en uforpligtende snak, om hvordan vi kan gøre din fest til en rigtig god oplevelse for både dig og dine gæster.

Så mangler du telt, fadøl eller festudlejning i Odder, Skanderborg eller Århus, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Lige som vi har gjort for så mange andre.

Vi tales ved.

Festtelt set fra vejen
Lej festtelt
Lej et festtelt

Billig teltudlejning

Her hos Centrum Serviceudlejning tilbyder vi udlejning af festtelte til Danmarks bedste priser. Vi leverer rigtig mange telte til både private og erhverv. Det er vores tanke at det ikke behøver at være dyrt at leje et telt og invitere gæster hjem til en fest i sin egen have.

 

Vores priser er altid inklusiv opstilling og nedtagning af teltet, samt rengøring af teltet. Så når du har lejet festteltet hos os, kan du altid stole på at få leveret et rent og flot telt, med et dansk talende og festligt service team som altid vil dig det bedste.

Vi tilbyder også festpakker, så der er styr på både telt, borde, stole, gulve, varmeovne og lyskæder til teltet. Alle teltene er i hvid PVC dug.

 

Lej festtelt

Lej festtelt hos Centrum. Husk at vi også udlejer blandt andet service / duge og køleskabe. Det bliver mere og mere udbredt at holde sin fest hjemme i privaten, så man har mere tid til at hygge om sine gæster. Det er uanset om du skal holde fødselsdagsfest, bryllup, barnedåb, konfirmation, studenterfest – eller bare en god havefest.

LEJ CAFEBORDE INKLUSIV OPSTILLING

Når du lejer borde og stole, eller andet hos Centrum, kan vi med vores mange års erfaring også hjælpe med bordopstilling, opdækning med service, duge og servietter til din næste fest eller arrangement. Hvad end det drejer sig om fødselsdage, bryllupper, konformationer, events eller alt muligt andet, så finder du et stort udvalg hos os som kan afdække dit behov.