Festudlejer med det bedste udvalg i Østjylland

Hos Centrum Serviceudlejning har vi alt til festen 

Vi er altid åbne for forslag til hvordan vi kan forbedre vores forretning, så vi kan tilpasse vores udvalg, så det matcher dine ønsker og behov. Netop derfor har vi også udvidet vores udvalg med både musikanlæg, festtelte, nye borde og stole, samt en hel masse andet, som du kan læse mere om her på siden.

Vi har altid det rette udstyr til festen

Hos Centrum Serviceudlejning ligger vi inde med alt det rette udstyr – lige fra telte borde stole og alt muligt andet lækkert til festen. Ud over vores gode service, har vi også alt til partytelte samt andre nyttige genstande til ethvert arrangement. Du kan altid trygt overlade opgaven til Centrum Serviceudlejning. Med mere end 70 års erfaring fra branchen ved vi præcis hvad der skal til, for at dit arrangement eller fest kommer til at blive en kæmpe succes.  

Vi udlejer alt til fest i Horsens, Vejle, Skanderborg og omegn.

Vi ligger på Bollervej 131 i Horsens og leverer i hele østjylland. Så hvad end de skal leje lidt glas, eller møbler til 1500 personer, skal kvaliteten altid være i top. Hos os er kunden i centrum hele vejen, bare tjek os ud på Trustpilot, hvis du er i tvivl.​

Vil du leje service, borde, stole, glas og lignende til din fest.  Festudlejning med alt det du har brug for, husk at vi gerne vasker op efter dig med et smil!

Udlejning af borde og stole fra din lokale festudlejer

Hos Centrum Service og Teltudlejning kan vi også klare udlejning af borde og stole – enten for sig selv eller i kombination med teltudlejning.

 

Vi har et stort lager af borde og stole, derfor kan du her leje til både store og små arrangementer. Du kan både leje rektangulære og runde borde samt, samt stole med eller uden polster. 

 

Udlejning af stole. Hvad med underlaget..?

Underlaget er med til at bestemme hvilken type stole der er bedst egnede. Ved fast underlag er alle stole mulige, men man sidder selvfølgelig bedst på en polstret stabelstol. I forbindelse med teltudlejning anbefaler vi leje af gulv, der giver et godt underlag for borde og stole.

 

Ved brug på græs eller grus anbefales vores hvide eller grønne plaststole. Stolens fødder har nemlig en større flade, der sikrer at de ikke synker ned i græsset.

 

Udlejning af borde

Vi har både træborde og plastborde. Alle vores borde er nemme at håndtere, står stabilt når de er sat op, og kan nemt klappes sammen efter brug. Vi anbefaler dug til bordene, da vi ikke kan garantere for ridser på bordpladen, da de jo lever et hårdt liv, med rigtig mange fester. 

 

Bordudlejning. Vælg den rette størrelse.

Vi har borde i flere størrelser, for at tilpasse os alle arrangementer og indretninger. Det mest brugte bord er 180 cm lang, hvor der kan sidde 3 personer på hver side. Disse borde kan kombineres med andre længder for at tilpasse perfekt til bordplanen.

 

Generelt skal man beregne 60 cm bordkant per person. Helt ned til 50 cm kan gå an – men så sidder man tæt.

Åbningstider telefon

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00