Serviceudlejning Horsens siden 1947 - Webshop

Hos Centrum Serviceudlejning har vi alt til dit arrangement 

A S - GOOD - A S - IT - GETS

Vi er altid åbne for forslag til hvordan vi kan forbedre vores forretning, så vi kan tilpasse vores udvalg, så det matcher dine ønsker og behov. Netop derfor har vi også udvidet vores udvalg med både musikanlæg, festtelte, nye borde og stole, samt en hel masse andet, som du kan læse mere om her på siden.

Vi har altid det rette udstyr til festen

Hos Centrum Serviceudlejning ligger vi inde med alt det rette udstyr – lige fra telte borde stole og alt muligt andet lækkert til festen. Ud over vores gode service, har vi også alt til partytelte samt andre nyttige genstande til ethvert arrangement. Du kan altid trygt overlade opgaven til Centrum Serviceudlejning. Med mere end 70 års erfaring fra branchen ved vi præcis hvad der skal til, for at dit arrangement eller fest kommer til at blive en kæmpe succes.  

Vi ligger på Bollervej 131 i Horsens

Vi ligger på Bollervej 131 i Horsens og leverer i hele midtjylland. Hos Centrum Serviceudlejning er både personale, service og udlejning altid helt i top – selvom vi samtidig er blandt de billigste serviceudlejningsfirmaer i branchen. Vi har kompetencerne på plads, uanset hvilket tilbehør du står og mangler til grillfesten, konfirmationen, brylluppet eller til andre begivenheder.

Du skal absolut ikke tøve med at kontakte os , hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi tilbyder indenfor fest og serviceudlejning.  For mere information om serviceudlejning kan vi træffes på telefon 75 62 24 80 hvor vi naturligvis altid står klar til at besvare spørgsmål samt finde en god løsning, der opfylder dine behov og lever op til dine forventninger.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på serviceudlejning i Midtjylland, så du har noget at forholde dig til, inden du bestemmer dig. 

Om De lejer et glas, eller møbler til 1500 personer, skal kvaliteten være i topklasse. Hos os er kunden i centrum hele vejen, bare tjek os på Trustpilot, hvis du er i tvivl.

Vi er altid behjælpelige med at skaffe ALT, der skal bruges til Deres fest eller arrangement.

 Vil du leje service, borde, stole, glas og lignende til din fest.  Festudlejning med alt det du har brug for, og vi vasker op efter dig med et smil!

Telefontider:

Åbningstider butik

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

trustpilot White.png

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00