Serviceudlejning Horsens. Her i vores katalog finder du alt

Hos Centrum Serviceudlejning har vi alt til festen 

Vi er altid åbne for forslag til hvordan vi kan forbedre vores forretning, så vi kan tilpasse vores udvalg, så det matcher dine ønsker og behov. Netop derfor har vi også udvidet vores udvalg med både musikanlæg, festtelte, nye borde og stole, samt en hel masse andet, som du kan læse mere om her på siden.

Vi har altid det rette udstyr til festen

Hos Centrum Serviceudlejning ligger vi inde med alt det rette udstyr – lige fra telte borde stole og alt muligt andet lækkert til festen. Ud over vores gode service, har vi også alt til partytelte samt andre nyttige genstande til ethvert arrangement. Du kan altid trygt overlade opgaven til Centrum Serviceudlejning. Med mere end 70 års erfaring fra branchen ved vi præcis hvad der skal til, for at dit arrangement eller fest kommer til at blive en kæmpe succes.  

Serviceudlejning Horsens.

Skal du holde fest så kig forbi.

Vi ligger på Bollervej 131 i Horsens og leverer i hele østjylland. Så hvad end de skal leje lidt glas, eller møbler til 1500 personer, skal kvaliteten altid være i top. Hos os er kunden i centrum hele vejen, bare tjek os ud på Trustpilot, hvis du er i tvivl.​

Vil du leje service, borde, stole, glas og lignende til din fest.  Festudlejning med alt det du har brug for, husk at vi gerne vasker op efter dig med et smil!

Leder du efter serviceudlejning i København eller på Sjælland?Så se vores samarbejdspartnere her.

Telefontider:

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00