Firma julefrokost - en fantastisk aften for alle

Julefrokost i hjemmet eller på job

Mangler du idéer eller andet til at afholde den perfekte firma julefrokost. Så se lige her.

Siden 1947 har Centrum Serviceudlejning hjulpet de lokale virksomheder med at afholde de fedeste fester for deres medarbejdere. Hvad end i mangler borde, stole, service, julebryg eller jule pynt og duge, så finder du det her hos Centrum Serviceudlejning.

Gode råd og vejledning til din næste jule-frokost får du hos Centrum​

Spørg os endeligt om råd og vejledning, så kan vi holde styr på, om i har husket alt hvad der skal til, for at afholde den perfekte firmajulefrokost. Lad Centrum levere både øl, vin og vand, så tager vi alt ubrudt emballage retur, når vi afhenter, alt det andet i har lejet. Vi har indtil videre mere end 60 bestillinger inde på firma julefrokoster i 2019. Giv os et kald allerede i dag for et uforpligtende tilbud på alt hvad der skal til for at i har nok øl, vin og vand til hele aftenen.

Christmas Table Setting.jpg

Kvalitet, kvalitet og atter kvalitet

Vi slår os ikke kun op på at levere mindeværdige julefrokoster, med flotte stole, borde, duge og pynt, vi slår os op på at gøre det med den højeste kvalitet, tillid, ærlig dialog og synlige priser. Vi ønsker nemlig ikke, at uventede udgifter skal slå skår i jeres julefrokost glæde. Med denne filosofi har vi gjort os til en af øst jyllands største leverandører af julefrokoster til det lokale erhvervsliv.  Nøglen til vores store succes og vækst på firmajulefrokosten, er kvalitet, kvalitet atter kvalitet.  

Ønsker i mad til festen, har vi helt sikkert en samarbejdspartner, der kan løfte opgaven til UG. Vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere, ud fra personlighed, høj kvalitet af mad og højt service niveau.

Firma julefrokost siden 1965​

At holde julefrokost er en skandinavisk tradition i julemåneden, hvor familie, venner og kolleger mødes til en hyggelig og festlig stund. Julefrokoster afholdes typisk (som det ligger i ordet) i dagene op til og lige efter jul, men der afholdes også tit julefrokoster i november og januar.  Man begyndte at afholde julefrokoster efter besættelsestiden. Julefrokosttraditionens fundament blev måske allerede støbt i begyndelsen af 1940’erne, hvor der tit blev arrangeret fællesspisninger for kolleger dagen før juleaften. Det var imidlertid i højere grad almindeligt, at chefen inviterede på portvin og kransekage, når arbejdet var afsluttet juleaftensdag i stedet for det relativt nye fællesspisning.  Julefrokoster, som vi kender det i dag, hvor hierarkiet på arbejdspladsen ophæves med snaps og fællessang, blev imidlertid først mere almindeligt omkring 1965. Tidligere ville det have været helt utænkeligt, at direktøren fejrede julefrokost sammen med medarbejderne.