Køb Duni Duge i Stoflook | De bedste

Duni Duge i Stoflook

Hos Centrum handler det om at skabe good food mood, igennem duni duge, som er en enorm flot engangsdug i stoflook. Vi sætter stor pris på mennesker, som elsker kreativitet, bæredygtighed og gastronomi.

 

Duni kvalitetsduge

Duge gør ethvert måltid til noget særligt, de forbedrer akustikken og danner en flot baggrund til din mad. De beskytter også bordene, så du slipper lettere om ved rengøringen, samt opnår en bedre hygiejne og har mere tid til dine gæster.

 

Vores engangsduge indbyder til at mikse og matche med resten af sortimentet og giver dig mulighed for at skabe en unik atmosfære og samtidig passe på naturen. Alle dugene er FSC®-certificerede og fås i et udvalg af tidløse farver og unikke, fyldige og miljøvenlige materialer såsom DuniElegance® og Dunilin®.

 

Vores engangsduge fås også i praktiske størrelser og stile, der passer til ethvert behov og enhver lejlighed, herunder: stikduge, kuvertløbere, rulleduge, bordskørter og dækkeservietter. De giver dig fuldstændig frie hænder til at dække op – og dermed sætte stemningen – præcis som du vil.

 

​En hjemlig atmosfære

Med vores kvalitetsduge kan du levere det, stadig flere gæster efterspørger: en unik og hjemlig atmosfære Den voksende urbaniserings trend betyder, at folk i stigende grad ønsker en hyggelig og afslappet atmosfære, som tilbyder en tiltrængt pause fra det hektiske byliv.

Vores fyldige og farverige engangsduge taler til sanserne, mens den miljøvenlige profil gør, at de kan bruges med god samvittighed. De er derfor perfekte, hvis du gerne vil skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære, der får gæsterne til at blive længere.

 

Engangsprodukt

Slip for falmede, krøllede og plettede duge. Duni går op i farver med liv og sjæl.

Som det kan ses på deres store kollektion, designer de enhver nuance med den yderste omhu og respekt. Vores sortiment af ensfarvede engangsservietter omfatter i dag mere end 20 flotte farver. En farve til enhver stemning, lejlighed og menu.

 

Går du efter en klassisk og eksklusiv stemning, bør du overveje Black eller Cream. Er du mere til en hyggelig og gylden stemning, skal du vælge Creme. Ønsker du derimod at skabe en legende og drømmeagtig stemning, så prøv Mellow Rose. Med vores brede farvepalet kan du skabe lige den stemning, du ønsker!

 

Køb kvalitetsduge her

kvalitetsduge og -bordløbere til hverdag og fest.

Når kun det allerflotteste er godt nok.

Det luksuriøse Evolin® giver dig samme eksklusive look og fornemmelse som en stofdug – men uden det besvær, der følger med. Denne kvalitetesdug overlever og overleverer ved selv de vildeste fester. Ubesværet elegance til indendørs og udendørs brug.

FRA STOF

TIL EVOLIN

Hvorfor skifter så mange restauratører og hotelejere over hele Europa fra linned til det banebrydende Evolin?

?

​Udviklingen inden for stofduge

Hvorfor skifter så mange restauratører og hotelejere over hele Europa fra linned til det banebrydende Evolin®?

Skyldes det, at materialet ser ud og føles som stof, men samtidig har alle de praktiske fordele, som et engangsprodukt har?

Skyldes det det fleksible design og udvalget af farver? Skyldes det, at det giver større kontrol over udgifterne?

 

Det store udvalg af formater er en anden god grund til at skifte til Evolin®. Nu, hvor Evolin også fås som rulleduge og dækkeservietter, er mulighederne for at dække et smukt bord større end nogensinde.

 

Hos Duni arbejder de hårdt på at minimere miljøpåvirkningen fra deres virksomhed. Det er en del af deres Blue Mission’s. De lægger vægt på, at deres produkter fremstilles og anvendes med respekt for naturen. Derfor bærer mange af dem et eller flere af disse mærker:.

 

Det nordiske svanemærke er et af verdens mest kendte miljømærker. Det garanterer, at produkterne lever op til strenge miljø- og klimakriterier.

 

OK Compost-mærket bekræfter, at produktet eller emballagen er i overensstemmelse med EN 13432, som er den europæiske standard for komposterbarhed i industrielle komposteringsanlæg.

 

Dunier en FSC®-certificeret virksomhed, hvilket betyder, at hovedparten af vores tissue baserede produkter kommer fra træfibre, der stammer fra ansvarligt drevne FSC®-certificerede skove.

 

Skab den perfekte stemning

Ethvert måltid er en gylden mulighed for at sætte et helt særligt præg på bordet – det, vi hos Centrum Serviceudlejning kalder "good-food-mood". Vi bygger det ind i ethvert produkt, vi skaber – uanset om det er til en børnefødselsdag eller til en eksklusiv virksomhedsmiddag. Hvordan vil du skabe good food mood? Find inspiration her på vores hjemmeside.

 

Her på siden viser vi forskellige ideer til borddækninger,vi har lavet de sidste par år. Alle anvendte produkter er naturligvis fra Centrum Serviceudlejning og kan købes i butikken eller på webshoppen. Vær dog opmærksom på, at varer kan udgå fra leverandørerne, og derfor kan der være brugt ting på nogle af borddækningerne,der ikke fåes længere. Vi fjerner ikke disse fotos, da resten af borddækningenstadig kan give inspiration.

 

Det kan være svært at finde det helt rette mood til festen, derfor viser vi her hvordan du kan komme i Good Mood, med tips til hvordan du selv kan skabe den perfekte stemning til festen, for dig og dine gæster. Husk at vi også har LED lys til bordene, samt stearinlys og servietter.

Telefontider:

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00