Lej en tjener til dit arrangement

Fadølsanlæg i telt

Søger du en professionel fest partner..?

Her hos Centrum Serviceudlejning hjælper vi også gerne med professionel personale til dit arrangement. Vi har et kæmpe netværk af professionelle tjenere som kan sørge for at dine gæster, får en uforglemmelig oplevelse. Vores personale er altid smilende, da det skal være sjovt at yde en god service for kunderne. Vores vigtigste mission er, at at I skal have den bedste dag i jeres liv, hvor I ikke skal tænke på praktiske ting, men bare slappe af og nyde dagen med jeres venner, familie og med hinanden.

 

Vores tjener team vil grundet deres store erfaring give dig ro i sind, når du skal afholde et event eller en fest for venner, familie og bekendte.

Lad os stå for bordopdækningen. Vi samarbejder med en mindre hær af uddannede tjenere, som alle har været mange år i branchen.

Mangler i en tjener eller flere til festen kan vi også hjælpe med det, når du handler hos Centrum Serviceudlejning, er vi ikke blot en leverandør, se os som en ven af huset, vi lever af succes historier. Hør mere på 75 62 24 80

Hyr en tjener til festen her

Pris pr. time kun:

Kr. 425,-

Servietfoldning

Det kan være svært at få idderne til hvordan bordet skal dækkes. Vi har her på siden samlet et par gode videoer til hvordan du kan folde servietter til festbordet. Hvis du kommer ind i butikken, viser vi dig også meget gerne et par gode ideer til foldning af servietter eller lignende vedrørende borddækningen. En foldet serviet kan gøre rigtig meget ved borddækningen.

Foldning af servietter
Servietfoldning

LAD OS SAMMEN

SÆTTE KULØR PÅ JERES NÆSTE FEST

FEST SANGE

SERVIETTER

ROYAL BEER

Centrum er bedst til fest

Telt og Serviceudlejning i Horsens, Juelsminde, Vejle og Skanderborg

Hos Centrum Service Udlejning kan vi hjælpe med: Stole, Borde, Service, Festtelte, Jukebox, fadølsanlæg, Duge, Servietter, Porcelæn, Musikanlæg, Cafeborde, samt alle andre ting til festen. Vi har også et rigtig stort udvalg af festartikler som vi sælger i vores Butik i Horsens. Online handel af festartikler sker via vores hjemmeside www.primovin.dk hvor vi levere fragtfrit i hele Danmark, når du køber for minimum 800 kr.

Lån en gratis Trailer hos Bilka i Horsens

Hvis du selv ønsker at afhente i vores butik, for at spare leveringen, men ikke har en trailer, kan du kvit & frit låne en gratis trailer hos Bilka i Horsens. Hvis du ikke har en presenning, udlåner vi gerne en gratis, når du afhenter det du vil leje.

Centrum er din lokale fest & serviceudlejer i Horsens & omegn