Køb Duni servietter. Hjælp til servietfoldning

Dunilin kvalitets servietter - Føles som stof

Hos Centrum og Duni handler det om at skabe good-food-mood. Vi sætter stor pris på mennesker, som elsker kreativitet, bæredygtighed og gastronomi. Servietter er som glasuren på kagen, når det gælder borddækning. De giver bordet personlighed, farve og fylde. De udgør en lille detalje, som gør et stort indtryk. Og de giver dig mulighed for at udtrykke din kreativitet, imponere dine gæster og vise, at du passer på naturen.

I dagens globaliserede verden er det personlige og det unikke i højsædet. Med engangsservietter kan du skabe netop den type oplevelser. Med vores sortiment, der er koordineret med resten af vores kollektion, er mulighederne praktisk talt uendelige.

Vi har over 70 års erfaring som specialister i engangsservietter og tilbyder et omfattende udvalg af design servietter og komposterbare ensfarvede servietter til enhver lejlighed. Servietterne fås i et udvalg af fyldige og miljøvenlige kvalitetsmaterialer såsom Duni Elegance® og Dunilin®.Hvilken variant foretrækker du?

Komposter bare Duniservietter.

Nu kan du være kreativ og samtidig passe på naturen med vores elegante komposterbare Ecoecho®-servietter.Vi tilbyder et udvalg af designservietter med livlige mønstre samt naturfarvede serviettertil professionel brug i flere forskellige kvaliteter.

De komposterbare servietterpasser til resten af vores sortiment, så du har fuldstændig frie hænder til at skabe goodfoodmood på din helt egen måde. Og da de er lavet af miljøvenlige materialer, kan du bruge dem med god samvittighed ved enhver lejlighed. Vores Dunilin servietter kan fås i mange forskellige farver. Du finder altid et bredt udvalg i vores butik.

Dunilin - Kvalitets servietter

Føles som stof. Endnu lettere at folde.

En fryd for fingrene Dunisoft®.

Hvem er Duni?

Hos Duni arbejder de hårdt på at minimere miljøpåvirkningen fra deres virksomhed. Det er en del af deres Blue Mission. De lægger vægt på, at deres produkter fremstilles og anvendes med respekt for naturen. Derfor bærer mange af dem et eller flere af disse mærker:.

 

Det nordiske svanemærke

  • Det nordiske svanemærke er et af verdens mest kendte miljømærker. Det garanterer, at produkterne lever op til strenge miljø- og klimakriterier.

 

OK Compost-mærket

  • OK Compost-mærket bekræfter, at produktet eller emballagen er i overensstemmelse med EN 13432, som er den europæiske standard for komposterbarhed i industrielle komposteringsanlæg.

 

Duni er en FSC®-certificeret virksomhed, hvilket betyder, at hovedparten af deres tissuebaserede produkter kommer fra træfibre, der stammer fra ansvarligt drevne FSC®-certificerede skove.

 

Skab den perfekte stemning - Køb servietter her

Ethvert måltid er en gylden mulighed for at sætte et helt særligt præg på bordet – det, vi hos Centrum og Duni kalder "goodfoodmood®". Vi bygger det ind i ethvert produkt, vi skaber – uanset om det er til en børnefødselsdag eller til en eksklusiv virksomheds middag. Hvordan vil du skabe goodfoodmood? Find inspiration i vores kataloger, som kan hentes i vores butik.

Telefontider:

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00