Lej stabel stole til festen hos Centrum

Lej hvide plaststole
Lej grønne plaststole
Bertramstole
Leje af flotte stofstole
Udlejning af guldstole

Lej borde til enhver lejlighed hos Centrum i Horsens

Leje af stole til fest og andre arrangementer, gør du nemmest og mest bekvemt hos Centrum Serviceudlejning. Lej vores stole og få dem eventuelt leveret lige til døren, så du sikre dig at gæsterne sidder super godt under hele festen. Vi har et stort udvalg af stole til ethvert arrangement.

 

Stofstole med lækkert nyt stof i 2017:

Vi havde hænderne fulde i Januar 2017 med at ombetrække alle vores stofstole, med nyt lækkert antracit grå stof. Samtidig skiftede vi alle de slidte dupper på stolene, for at sikre vores kunder den bedste kvalitet hver gang. Vi anbefaler dog altid at i anvender filt puder under benene, hvis i har et sart gulv i huset. Se hele vores udvalg her

Kontakt os på tlf: ☎ 7562 2480. 

Sådan holder du den perfekte fest

Har du inviteret til fest eller sammenkomst, så kræver det god forberedelse og timing, hvis du vil sikre dig, at du får succes med dit arrangement.

Skal man holde fest, kan man jo ligeså godt gøre det ordentligt. 

     

Du skal have gæster, og du vil gerne sørge for at alle hygger sig og synes, at du er sluppet godt af sted med din sammenkomst – men du er lidt i tvivl om, hvordan du planlægger det, så det bliver helt perfekt. 


Dæk et smukt bord

Det er vigtigt, at dine gæster spiser deres mad i hyggelige omgivelse og her er bordet en vigtig ting. Det skal være let at dække, men samtidig personligt og flot. Kig forbi butikken på Fuglevangsvej 48 i Horsens, så giver vi gerne vores bud, på en passende bordopdækning.

Lav en neutral base i form af en hvid eller grå dug og hvide tallerkner. Vælg gerne nogle flotte glas til vin og vand. Brug skåle og serveringsfade, der passer til og lad også dem være neutral, og så kan du bruge servietter, der er mere farverige. 


Husk musikken

Selvom du ’bare’ har inviteret til middag, så er det vigtigt, at der er god musik – god stemningsmusik til maden og noget mere festligt til drinksene. Hvis ikke du gider rende frem og tilbage hele tiden for at vælge musik, så kan du med fordel forberede en playliste med musik, du ved, din gæster kan lide. 


Pas på dine maner

Uanset om du kender dine gæster godt eller ej, så er det vigtigt, at de føler sig godt tilpas, og at du viser dig fra din bedst side, så her skal du også være opmærksom på, at du varter dem op på en ordentlig måde.

Du skal helst ikke sidde med din smartphone fremme hele tiden, når du har gæster, og er du nødt til at ringe, så undskyld dig og gå ud i gangen. Sørg også for at samtale med alle rundt om bordet, og snakker du med en og overhører noget andet sjovt, du gerne vil deltage i, så sørg for at tage den første person med ind i snakken. Og husk så at en kompliment for en ny kjole eller en fed detalje altid falder i god jord.

God fest :-)