Udlejning af borde og stole i Horsens, Vejle, Århus

Udlejning af borde og stole

Lej borde og stole, som passer til ethvert event, arrangement eller fest. Vi leverer gerne vores stole lige til din fordør. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på alt hvad du skal bruge til festen. Kør eventuelt temafest med vores super fine guldstole. Eller hvis du skal holde fest i haven eller i telt uden gulv, bør du vælge vores hvide stabelstole. 

Smukke stofstole udlejes billigt

Vi udlejer nogle af de bedste stofstole på markedet, men endnu bedre er at vores netop er blevet ombetrukket med antracit grå stof.

Du har mulighed for at leje plaststole, velpolstrede stole og mange andre slags stole hos os. Lige såvel er udvalget af borde stort nok til at dække de fleste behov. Både stole og borde fås naturligvis i flere forskellige størrelser og farver.

Udlejning af borde og stole Horsens

Her hos Centrum tilbyder vi leje af borde og stole til billige priser. Vi udlejer plastborde, runde borde, caféborde, plast stole, havestole, konge stole, guldstole, stof stole, skalstole samt meget mere.

Vi opstiller gerne

Mod ekstra betaling kan du leje vores stole inklusiv levering og opstilling, så du kan slippe for at rode med det inden festen.

Klapbord Plast

Vores klapborde i plast er af den højeste kvalitet på markedet. Dette er nødvendigt for at sikre vores kunder den bedste oplevelse hver gang. 

Vi tilbyder udlejning af borde til fest

Vi tilbyder udlejning af borde og stole, slip for alt bøvlet ved at låne hos nær og fjern når der skal holdes fest. Alle borde leveres i flot standard og høj kvalitet. Vi tilbyder også udlejning af stofduge og servietter.

Lej borde til fest

Vi rådgiver gerne vores kunder om valg af borde og stole samt indretning og den bedste udnyttelse af pladsen ved netop dit arrangement, dette er specielt vigtig når du vælger at holde festen i telte med runde borde, da de kræver meget mere plads end almindelige borde på 180 cm. Alle vores borde og stole leveres pæne rene, tørre og fri for skader. Vi leverer i hele østjylland, såsom Skanderborg, Odder, Juelsminde, Vejle, Fredericia, Horsens og Århus. I er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, for et uforpligtende tilbud eller rådgivning.

Telefontider:

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00