Fadølsanlæg udlejes til festen. Få iskolde fadøl

Bemærk:

  • Vi tager altid alle ubrudte shotskasser, vinflasker, spiritusflasker retur uden gebyr. (Max 1 uge efter festen)

  • Vi opkræver et håndteringsgebyr på 25,00 kr. pr. ubrudte fustage vi skal tage retur.

SMS HOTLINE FADØL

Har du problemer med et lejet anlæg kan du altid fange os frem til kl. 22:30 alle ugens dage, via sms på 21 81 20 77.

Husk at vores luftkølede anlæg er med kompressor istedet for kulsyre, hvilket betyder at de skal have tid til at pumpe tryk på fustagen, når anlægget efter 2-3 minutter stopper med at brumme, er det klar til brug. God fornøjelse.

Lej et fadølsanlæg

Fadøl er altid en sikker vinder til festen.

Hvis du vælger leje af fadølsanlæg, er du garanteret kolde øl hele aftenen. 

Vi klarer udlejning af fadølsanlæg i den absolut bedste kvalitet, så du er sikret den bedste løsning, hver gang du vælger et fadølsanlæg fra Centrum i Horsens. Vi tilbyder billige fustager, til en yderst konkurrence dygtig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

 

Lej fadøl og anlæg, eller køb et anlæg selv. Hvis du selv vælger at købe et anlæg, vil vi råde dig til at vælge et luftkølet fadølsanlæg, som er luftkølet, samt med kulsyre. Vælger du at leje kan du se alle priserne lige nedenfor.

LEJ ET FADØLSANLÆG OG GIV FESTEN ET EKSTRA LØFT

Forkæl dine gæster med en dejlig kold fadøl. Vælg mellem mange danske og  udenlandske ølmærker, blandt andet Royal, Odense, Newcastle og Edelweiss.


RETURNER DE UBRUDTE FOSTAGER

Betal kun for det I drikker - Fustager der ikke er brugt, refunderes til fuld pris minus 25,00 kr. pr. stk.

VI HJÆLPER DIG ALTID GODT IGANG

Vi har alle slags fadøl fra Royal og Ceres samt en række andre gode fadøl i ølfustager. 
Prisen på leje af fadølsanlæg,bardisk m.m. gælder som standard for 4 dages leje. Denne periode kan udvides med mer-betaling.

 

FADØLSANLÆG ER EN SUPER LØSNING

Når øllet ud skænkes fra tappehane, bliver skummet tættere og fremhæver øllets mest karakteristiske smagsstoffer. Der frigives mere af kulsyren, så øllet bliver blødere og virker lettere. Fadøllet har desuden en konstant temperatur (5-7°C) og dermed altid samme lette og friske smag.

Vi udbringer fadølsanlæg og fadøl i hele Østjylland. 

Alt kan leveres af os.

Fadølsanlæg udlejes med billige fustager

Hvis dine gæster kan lide både øl og fest. Så vil de med garanti elske et glas koldt fadøl. Alt kan ske til festen, men vælger du fadølsanlæg og fadøl til festen, så er du sikker på at det bliver en god fest, dine gæster aldrig vil glemme. Vi har rigtig stor erfaring indenfor udlejning af fadølsanlæg, samt salg af lækker fadøl. Da vi sælger store mængder af fadøl hvert år, kan vi tilbyde dig et stort udvalg af fadøl, billig fadøl i ølfustager fra blandt andet Ceres og Royal bryggerierne.

 

Lej fadølsanlæg hos os med det store udvalg

Lad os ordne alt det praktiske: Vi leverer den rette mængde øl og tilbehør samt fadølsanlæg i god tid, mens du kan koncentrere dig om at holde en god fest. Og når gæsterne er gået, og musikken stoppet, så kommer vi selvfølgelig og henter tingene igen. Vi tager selvfølgelig alt ubrudt emballage retur for et lille gebyr på kun 25 kr. pr. Fustage på ordre leveret.

Telefontider:

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00