Leje af fadølsanlæg i Horsens og omegn

Her hos Centrum Serviceudlejning udlejer vi fadølsanlæg så du slipper for varme flaskeøl.

Alle mærker af fadøl så som Tuborg, Carlsberg, Royal og Odense, kan fås på fad. Her hos Centrum forhandler vi alle produkterne fra Royal Unibrew, som producerer nogle af verdens bedste fadøl.

Landets bedste fadølsleverandør ifølge trustpilot

Vi leverer mere end 10.000 liter fadøl hvert år

Vi har mange års erfaring med fadølsudlejning, hvilket betyder at du altid får en god behandling og rådgivning, når du handler hos Centrum.

Husk vi tager gerne ubrudte fustager retur, for et lille håndterings gebyr på 25 kr. pr fustage.

 

I er altid velkommen til at ringe, hvis i søger rådgivning vedr. fadølsanlæg, barer eller fustager.

Nyhed - Vi har nu fået Heineken på fustage

Vi har siden 2016 leveret mere end 40.000 liter fadøl til private og firma fester i Horsens, Vejle og Århus området. Uanset om du skal bruge fadølsanlæg til en sommerfest, konfirmation, fødselsdag, julefrokost eller en reception, så garanterer vi at fadøl er et hit.

Vi hjælper dig fra start til slut - Med vejledning om det rette antal fustager, fadølsanlæg og fadølshaner, evt. tilbehør, afhentning eller levering, glas og meget mere.

Skal I holde fest, og ønsker I kolde fadøl til jeres gæster, så har vi mange års erfaring med at rådgive jer om mængde og fadølsanlæg. Måske skal I kun bruge et fadølsanlæg og nogle få fustager fadøl, eller måske 4 fadølsanlæg og 50 fustager fadøl. Uanset hvad, så har vi erfaringen og kan rådgive jer om forbrug og hvilket udstyr I skal bruge.


Når i lejer hos Centrum slipper i for alle de tunge løft, da vi altid levere, opsætter, tester og afhenter lejede fadølsanlæg, udstyr og fadøls fustager efter brug.

 

Vi kan leverer alle ugens dage, også i weekend, helligdage og aften. Vi leverer i hele Østjylland og omegn.

Skal det være Extra Cold..? Så se her

Ved at servere Heineken ved en temperatur mellem -3 og +1 grad forbliver øllet friskere og kombineret med Heinekens Star Serv sikre man at øllet smager friskt helt ned til sidste tår.

 

Extra Cold tilgodeser 3 overordnede behov; 

Forfriskning, Drinkability og sublim oplevelse hvilket gør at Heineken Extra Cold konceptet naturligvis fås til både fadøl og flaske øl – så Heineken altid kan serveres EXTRA COLD.

Heineken Extra Cold

Telefontider:

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00