Leje af glas. Ølkrus udlejning i Horsens, Vejle og Århus

Leje af store ølkrus til Oktoberfest

Her du også fundet ud af hvor dyrt det er at købe de store ølkrus som er kendt fra de populære oktoberfester i München, så har vi hermed løsningen. Lej dem i stedet for her hos Centrum Serviceudlejning til en lav pris, hvor vi selvfølgelig også kan klare opvasken efter festen hvis du gerne vil slippe for det.

Lej de store ølkrus lige her

Tillæg pr. DEL kun 1 kr. så tager vi opvasken

Her hos Centrum er vi altid klar til fest, ved køb af fadøl, har vi også de helt rigtige glas som kan bruges til jeres årlige Oktoberfest. Vidste du godt at Oktoberfest normalt afholdes i September, for at sikre at vejret ikke er for koldt til teltfesten. I 2018 var vi selv nede i München til den helt rigtige ølfest, hvor mere end 6 millioner mennesker årligt fejre årets ølfest. Vil du vide mere om oktoberfest så se lige her.

Verdens bedste Champagne

Moët & Chandon vurderes af rigtig mange til at være det bedste champagne mærke i verden, mærket LVMH er samtidig også det bedst sælgende champagne mærke i verden.

Champagneskåle og champagneglas udlejes til festen

Det er nok ikke helt uden grund at Gulddrengen tilbage i 2016, valgte at brande sig som en luksus dreng der mæskede sig i damer og dyr champagne fra Moët. Det sælger jo at være lidt bedre end de fleste. Her hos Centrum Serviceudlejning kan du leje alle former for glas og service, der skal til for at gøre din fest lidt mere fed og eksklusiv.

Telefontider:

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00