Med et fadølsanlæg til festen så er der altid koldt fadøl

Fadølsanlæg - Lej et i Horsens, Vejle, Skanderborg, Odder eller Århus. 

Vi forhandler fadøl fra Royal Unibrew som er kåret til landets friskeste fadøl flere år i træk. Der er rigtig stor forskel på smagen af fadøl. Vores Royal fustager indeholder hver 30 liter frisk fadøl, fadøllet kan tappes fra vores anlæg, under 1 time efter levering og tilslutning. Vores øl og fadølsanlæg, har været med til en del koncerter & festligheder rundt i hele landet. Ved udlejning står Centrum for levering, efter festen afhenter vi anlægget igen. Husk at alt til festen kan leveres fra Centrum.

Leveringspriser i hele 8700 Horsens

Da vi er en lokal Horsens virksomhed, kan vi som de eneste leverandører på markedet leverer vores anlæg til dig for kun 250 kr. tur/retur. Så skal der gang i festen så ring til os alle hverdage på telefon 75 62 24 80.

Fadølsservice fra Centrum Serviceudlejning

Den billigste fadøls leverandør i Østjylland

Vores mål er at være den billigste og bedste løsning i Østjylland, når i vælger at leje fadølsanlæg hos Centrum Serviceudlejning. Hvad end du vælger Royal Pilsner eller Royal Classic vil du smage at Royal bare er en del friskere i smagen end andre kendte ølmærker så som Tuborg og lignende. 

Fadøl med det perfekte skum

Vores fadøl fra Royal Unibrew, skænkes altid med det mest perfekte skum. Skummer anlægget for meget, er det enten ikke koldt nok, eller også skal du blot skrue ned for hanen.

Nyhed - Heineken på fustager

Siden Gerard Adriaan Heinekeni 1873 bryggede den første Heineken®i Amsterdam, har branded været kronjuvelen i Heineken®’smangfoldige internationale portefølje. 

Heineken® er verdens førende premium øl, elsket og nydt af millioner af mennesker verden over. Heineken er verdens mest eksporterede øl. Den kan i dag nydes i 192 lande. I 2016 blev der drukket 35 mio. HL Heineken®verden over, svarende til mere end 20.000 x 33 cl. flasker hvert minut døgnet rundt. Heineken® har kontinuerligt udvist stor fokus og passion for kvalitet, innovation og effektfuld forbrugermarkedsføring. Heineken®’s ikoniske identitet er den grønne farve, profilflasken og den røde stjerne, samt samme originale og uovertrufne recept verden over. 

Heineken®er referencen til fantastiske internationale oplevelser igennem sport (Champions League & Formel 1), musik (Elektronisk og clubbing) og film (James Bond). Heineken®vil altid være det korrekte ølvalg for den kosmopolitiske forbruger.

Ved at servere Heineken ved en temperatur mellem -3 og +1 grad forbliver øllet friskere og kombineret med Heinekens Star Serv sikre man at øllet smager friskt helt ned til sidste tår. Extra Cold tilgodeser 3 overordnede behov; Forfriskning, Drinkability og sublim oplevelse hvilket gør at HeinekenExtra Cold konceptet naturligvis fås til både fadøl og flaske øl – så Heineken altid kan serveres EXTRA COLD.

Stort udvalg af fadøl.

Billig fadølsudlejning

Vi har et stort udvalg af fadøl, som brygges af Royal Unibrew.

​Hvordan virker et fadølsanlæg..?​

  • Kulsyren (CO2) i trykflasken (1) anvendes udelukkende til at ”trykke” øllet, øllet i fustagen er allerede klar til brug, så derfor kan man sagtens anvende vores små luftkølede kompressor anlæg ved mindre fester.

  • ud af fustagen (2). Øllet i fustagen indeholder selv kulsyre!

  • ​Via reduktionsventilen (3), hvor trykket tilpasses de aktuelle forhold,

  • presses kulsyren gennem fadkoblingen (4) ned i fustagen og øllet

  • presses op gennem ølslangen (5) frem til ølkøleren (6).​

  • Øllet løber igennem en kølespiral (kølecoil) i ølkøleren og føres videre frem gennem en ølslange til udskænkningshanen (7).​

  • Kølespiralen ligger i et vandbad i ølkøleren. Når ølkøleren har været tilsluttet i ca. 2 timer, dannes der is i vandbadet (en isbank) og den nødvendige køling er til rådighed til at skænke fadøl med en temperatur på ca. 4 - 6 grader.​

  • Ølkøleren skal tilsluttes 230 Volt med jord.

  • ​Ikke alle ølkølere er ens. Men fælles for dem er, at de altid skal være fyldt med vand. Kunden skal tjekke dette regelmæssigt. Vandes påfyldes gennem det ca. 5 cm store hul oven på ølkøleren, og der hældes vand på, indtil det kommer vand ud af overløbhullet på siden af ølkøleren.​

  • Ølkøleren skal holdes ren, og det er specielt vigtigt, at kondensatoren ikke lukkes af støv og snavs, ligesom papkasser og klude ikke må placeres foran kondensatoren. Blokeres kondensatoren nedsættes ølkø- lerens kølekapacitet væsentligt.

Se vores super skarpe priser på fadøl lige her. Centrum - Måske landets billigste leverandør af fadøl. Ved større arrangementer på 500 personer eller mere laver vi et godt tilbud til jer.

Klik her for at se vores skarpe priser. Kontakt os i dag for mere info.

Hvem er Royal Unibrew

Royal Unibrew A/S (NASDAQ OMX: RBREW, tidligere Bryggerigruppen A/S) er Danmarks næststørste bryggerivirksomhed. Virksomheden ejer de danske bryggerier Albani, Faxe, Maribo Bryghus og Ceres og har desuden en række bryggerier i Letland, Litauen og Polen, samt en betydelig eksport til bl.a. Italien, Tyskland og Caribien. Gruppens hovedkontor ligger i Faxe.

Royal Unibrew har ca. 2.300 ansatte og i 2006 en årlig ølproduktion på 4,3 mio. hl og omsætning på 3,4 mia. kr.

 

Historie

Royal Export (t.h.) blev introduceret i 1985, men pilsneren (t.v.) kom på markedet i 2004.
Bryggerierne Faxe Jyske A/S blev dannet i 1989 da Jyske Bryggerier (Ceres, Urban og Thor) fusionerede med Faxe Bryggeri. Dette navn blev tre år senere ændret til Bryggerigruppen A/S.

I 1999 købte virksomheden det litauiske bryggeri Tauras, der blev lagt sammen med Kalnapilis,

da Bryggerigruppen overtog dette bryggeri i 2001. I 2000 overtog Bryggerigruppen A/S Albani (for næsen af Carlsberg), og dermed også Albanis dattervirksomhed Maribo Bryghus. Royal Unibrew ejede en overgang også det engelske bryggeri Cains, der dog viste sig som en temmelig dårlig investering, og blev frasolgt. I 2003 besluttede Bryggerigruppen at lukke bryggeriet Thor i Randers.

Bryggerigruppen skiftede i maj 2005 navn til det mere internationalt klingende navn Royal Unibrew.

På det danske marked

Royal Unibrew markedsfører i Danmark øl fra sine fire danske bryggerier under individuelle mærker, men har derudover haft succes med at sælge det fælles mærke, Royal, som blev skabt ud fra Ceres-øllen Ceres Royal Export, da gruppens øvrige ølmærker primært solgte regionalt.

Royal Unibrew indgik i 2003 en salgsaftale med det hollandske bryggeri Heineken om at markedsføre Heineken-øl i Danmark, og man licensproducerer desuden nogle af PepsiCos læskedrikke i Danmark.

I 2006 startede Royal Unibrew X-beer, der importerer udenlandske specialøl.