Persondata - Hvordan håndterer vi din data..?

Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse af direktiv 95/46/EF. Af artikel 14, stk. 1, fremgår det, at den dataansvarlige skal give den registrerede en række oplysninger, når personoplysninger ikke indsamles hos den registrerede.

Underretning om indsamling af personoplysninger

Vi sender dig dette brev for at orientere dig om, at vi har modtaget oplysninger om dig.

Efter databeskyttelsesforordningens[1] artikel 14 skal vi nemlig give dig en række oplysninger, når vi modtager oplysninger om dig fra andre.

De oplysninger vi skal give dig er følgende:

  1. Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

  2. Kontakt os på mail info@cese.dk eller direkte på telefon 75 62 24 80, hvis du har spørgsmål

  3. Formålene og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

  4. Kategorier af personoplysninger

  5. Modtagere eller kategorier af modtagere

  6. Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer

  7. Hvor dine personoplysninger stammer fra

  8. Opbevaring af dine personoplysninger

  9. Automatiske afgørelser, herunder profilering

  10. Retten til at trække samtykke tilbage

  11. Dine rettigheder

  12. Klage til Datatilsynet

 

I det vedlagte bilag 1 finder du en uddybning i forhold til de oplysninger, vi skal give dig.

Dette brev er alene til orientering, og sagen giver ikke umiddelbart anledning til nogen sagsbehandling i forhold til dig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du kan se vores kontaktoplysninger i bilag 1.

 

Med venlig hilsen

Louise Adsbøl & Christian Jensen

Centrum Serviceudlejning

Opskrifter med Sous Vide:

Du kan finde mange flere opskrifter på Youtube & Google. :-)​ 

Sous Vide gør de faktisk de billigere udskæringer til de bedste.

Sous vide er en tilberedningsmetode hvor man tilbereder sine råvarer i lang tid, ved temperaturer på under 100 grader. Typisk 45 til 85 grader.

Råvarerne er vakumpakket og forseglet i en plastikpose sammen med eventuelle krydderier.

Plastikposen med maden i sænkes så ned i et vandbad der holder en konstant temperatur.

Typisk kan man stege et spidsbryst ved 64 grader i 48 timer. Hvorefter det er så mørt at man kan tygge det med øjenbrynene, samtidig med at stadigvæk er rosa. Hvilket er stort set umuligt at opnå med spidsbryst på andre måder end med Sous Vide.

Det gør at man kan tage de stykker der normalt har mest smag, og gøre dem lige så møre som de møreste udskæringer.

 

Samtidig gør det faktisk de billigere udskæringer til de bedste.

Hvilket vi finder fascinerende.

Sous vide temperaturer og tider

  • 43,5 ºC Fisk; let stegt

  • 45,0 ºC Hummer; tilsæt smør. 2 spsk per hale.

  • 46,0 ºC Rejer store, 15-20 minutter

  • 49,0 ºC Fisk Medium

    • Havtaske

  • 50,0 ºC Rejer

  • 52,0 ºC Møre kød udskæringer Røde

    • Laks Medium

  • 54,5 ºC Møre kød udskæringer Rosa

    • Svinekoteletter Lang stegetid, 12 timer

    • Seje kødudskæringer Lang stegetid, 24-48 timer

    • Shortribs af okse

  • 55,0 ºC Hummer

  • 55,5 ºC Hel culotte 8 timer

  • 56,0 ºC Laks

  • 57,0 ºC Oksespidsbryst

    • Medium stegt steg ca. 30 minutter

    • Kyllingebryst let rosa

  • 59,5 ºC Hummerhaler

  • 60,0 ºC Fisk Medium

    • Mørt kød Medium

    • Svinekoteletter

    • Seje kødudskæringer 34-48 timer

    • Kalkunbryst

    • Kyllingebryst

    • Kalvelever Medium

  • 61,0 ºC Foie gras

    • Kyllingebryst 1½ time

  • 62,5 ºC Æg

    • Fisk

  • 63,5 ºC Bryst af fjerkræ Medium

    • Mørt kød Gennemstegt

    • Spidsbryst 48 timer

    • Svineslag Mavekødet

  • 64,5 ºC Det ”perfekte” æg 45 minutter - 1 time

  • 65,0 ºC Bryst af fjerkræ Medium

    • Asparges 6-8 minutter, I isvand bagefter

    • Gulerødder 

  • 68,0 ºC Pulled pork (nakkesteg/fillet af svin) 24 timer

    • Ribben fra svin 24 timer

  • 76,7 ºC Ribben fra svin 6 timer – ryg dem først

  • 80,0 ºC Fjerkræ, confit af ben. 8-12 timer

    • Spidsbryst 24-36 timer

    • Pulled pork (nakkesteg/fillet af svin) 8-12 timer

    • Ribben fra svin 8-12 timer

    • Kalveskanker 8 timer

  • 82,2 ºC Confit af andelår 10-12 timer

    • Svineslag, mavekød 8 timer eller mere

  • 85,0 ºC Majssuppe 

    • Grøntsager generelt 

    • Hvide asparges 20 minutter

    • Gulerødder skåret i 5 cm stykker, tilsæt smør.

Præcise temperaturer i vandbad

Sous vide er et fransk udtryk og betyder 'under tomhed' eller 'under vakuum'. Begge beskrivelser er i følge sousvide.dk ikke helt passende, da vakuumpakningen er en mindre del af processen. 
Sous vide går ud på, at maden langtidstilberedes ved en lav temperatur, der er nøje udregnet i forhold til typen af kød, fisk eller grøntsager. Tilberedningen foregår i vandbad.

Vandet skal have nøjagtigt den temperatur, man ønsker at opnå i den pågældende fødevare, og vand har netop en evne til at kunne 'ramme' temperaturer uhyre præcist.

"Hvis du normalt tilbereder din roastbeef, til den opnår en kernetemperatur på 56 °C, så skal vandbadet sættes til 56 °C. Eller hvis du normalt tilbereder din skinkesteg, til den opnår en kernetemperatur på 68 °C, så er det ligeledes 68 °C, du skal sætte vandbadet til," forklarer sousvide.dk

RIBBENSTEG SOUS VIDE

Telefontider:

Åbningstider butik

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

trustpilot White.png

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00