Leje af tallerkner. Udlejning af porcelæn

Udlejning af tallerkener og service

Hos Centrum Serviceudlejning ligger vi inde med alt det rette udstyr – lige fra borde og stole over service til partytelte samt andre nyttige genstande til ethvert arrangement. Du kan trygt overlade opgaven til os hos Centrum Serviceudlejning, hvor vi har mere end 70 års erfaring fra branchen, så vi ved altid hvad der skal til for at dit arrangement eller din fest kommer til at forløbe gnidningsfrit. Vi ligger i Horsens, men leverer i hele Midtjylland til meget konkurrencedygtige priser, når du har brug for at leje service til festen.

Lej service inklusiv opvask

Tillæg pr. DEL kun 1 kr. så tager vi opvasken

Hos Centrum Serviceudlejning er både service og udlejning af service helt i top – selvom vi samtidig er blandt de billigste serviceudlejnings firmaer i branchen. Vi har kompetencerne på plads, uanset hvilket tilbehør du står og mangler til grillfesten, konfirmationen, brylluppet eller til andre begivenheder, er du altid garanteret den bedste hygiejne og den reneste service.

Lej salt og peber sæt

Til at begynde med tager vi os tid til at lytte til, hvad du har behov for i forbindelse med serviceudlejning. Herudover informerer vi dig om priser samt de mange muligheder, du kan vælge mellem hos os.Ja selv salt og peber sæt kan vi udleje, i mange forskellige designs. Vi kan også gå tilbage i tiden så du kan se hvad “du lejede én gang” for at sikre dig den bedst mulige oplevelse hver gang.

Lej en tallerken eller udlejning af kaffekopper

Klik ind under vores menuer under Bestil her. Hvis ikke du finder, hvad du søger her på siden så kontakt os, ved at give os et kald på nedenstående telefonnummer. Du skal absolut ikke tøve med at kontakte os , hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for serviceudlejning. For mere information om serviceudlejning kan vi træffes på telefon 7562 2480, hvor vi naturligvis altid står klar til at besvare spørgsmål samt finde en god løsning, der opfylder dine behov og lever op til dine forventninger. .

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på serviceudlejning i Midtjylland, så du har noget at forholde dig til, inden du bestemmer dig.

Telefontider:

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00