THE NEW SOUNDBOKS SOUNDBOKS 3


SOUNDBOKS 3 (THE NEW SOUNDBOKS)

Lander i vores butik d. 18. September 2019

Lej den en hel weekend for kun kr. 425,-


Hvad er en SOUNDBOKS?

En SOUNDBOKS er kort fortalt en stor batteridrevet Bluetooth højtaler, der kan overdøve selv jordens undergang.


Men med den nye SOUNDBOKS 3 har der været meget mere fokus på samtidig at få den bedste lyd oplevelse ud højtaleren.


I dag har SOUNDBOKS solgt omkring 50.000 højtalere, og firmaet beskæftiger 60 medarbejdere på verdensplan - slet ikke dårligt på 4 år.Ny SOUNDBOKS

Nyt design

The New SOUNDBOKS er tredje generation, og markerer et nyt stadie for SOUNDBOKS. Blandt andet designet har fået en fornuftig overhaling.


Den første SOUNDBOKS var kendetegnet ved en meget iøjefaldende metalramme, der mere end noget andet henleder tankerne på et værksted i provinsen.


Designet blev trods alt mere spiseligt med SOUNDBOKS 2, men stadigvæk med en god portion Roskilde Festival og teknomusik. Dertil kommer at lyden på de første to generationer af SOUNDBOKS virkede til at være mere fokuseret på høj bas end ren lyd.


Hele pakken har nu fået en overhaling, hvilket giver et meget mere modent udtryk. Faktisk er The New SOUNDBOKS blevet redesignet fra bunden, hvilket inkluderer et nyt frontgitter og et nyt logo. Også placeringen af enhederne er anderledes, hvilket bidrager til et mere stilrent design, der mere end nogensinde gør, at SOUNDBOKS nu passer ind steder, hvor man ellers ville tænke den malplaceret.Så snart at den lander i vores butik, vil alle bookinger på SOUNDBOKS 2 automatisk blive opdateret til THE NEW SOUNDBOKS 3.


Lej den her:

https://www.cese.dk/soundboks


Med venlig hilsen


Centrum Serviceudlejning

Bollervej 131, 8700 Horsens


#AltTilFesten #Bryllup #Event #Fest #Festudlejning #soundboks2 #SOUNDBOKS3 #Teltudlejning #horsens #vejle #aarhus

54 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle