Pynt til fest og event fra vores butik

Skal der være fest- så lad der være Fest!

Hvad end i skal holde barnedåb, konfirmation, bryllup eller andet, er helhedsudtrykket altid vigtigt.

Vi har samlet en lang række Kollektioner hvor du kan finde diamanter og pynt i mange forskellige farver til dit festbord, Honeycombs til alle dine fester og selvfølgelig en masse flag som er billig pynt til festen.

Vi har også delt vores tema fester op i farver, således hvis du skal holde en fest med sølv tema, så finder du det let under sølv tema fest i vores butik på Bollervej 131 i Horsens.

Alle mennesker skal holde en fest på et tidspunkt, nogle holder store fester mens andre holder lidt mindre fester hvor det bare er de nærmeste der er inviteret, men vi har gjort det let at holde store fester med vores festpakker, så du let kan pynte op i store lokaler, men også til små fester, da du kan købe næsten alt enkeltvis, så du undgår spild.

Havefest pynt fra Centrum i Horsens

Vi har billig bordpynt til fest og vi har også pynt til 18 års fødseldag eller havefest pynt, hvor du kan pynte op med lanterner og vimpler, i matchende farver, eller måske i alle mulige farver for at lave lidt Tivoli stemning.

Dekoration til fest kan også være et natur tema, hvor du sætter telt op i haven, laver et bålsted hvor du og vennerne skal lave mad over bål og fortælle historier hele natten. Havefest pynt kan også være lidt festival stemning, hvor du laver foreskellige lejre og barer hvor pynten til have festen, kunne være vimpler i multifarver og flotte farverige honeycombs, som kunne sidde på snorerne til guirlanderne.

En af livets store festerer konfirmation, den store dag med de unge mennesker som skal konfirmere dåben og dermed træde ind i de voksnes rækker. Vi har samlet en masse pynt til festen i vores butik på Bollervej 131 i Horsens.

Bloklys til festen for god hygge

Vi har et stort udvalg

Pynt-Blok-lys.png
Pynt-Balloner.jpg

Balloner og helium til festen

Vi har et stort udvalg

Bloklys til festen for god hygge

Vi har et stort udvalg

Pynt-Sten-Diamanter.jpg