Festlokaler, musiker, mad ud af huset og meget mere

Mangler du Festlokaler, musiker, band, mad ud af huset og meget mere. Her samarbejder vi kun med de bedste leverandører på markedet.

First class bedste kvalitet.png
 

Festlokaler i Horsens, Odder og omegn

Vi samarbejder med de bedste leverandører af festlokaler i Horsens, Odder, Juelsminde og omegn.

Vores samarbejdspartnere sætter alle stor pris på at leverer den helt rigtige atmosfære til netop dit arrangement. Vi har udvalgt vores partnere omhyggeligt, så i altid får smukke og skønne omgivelser, når i anvender et af de steder vi anbefaler. Herunder finder i brugbare oplysninger vedr. festlokalerne, samt andre nyttige oplysninger.

Om I skal danse helt til den lyse morgen, holde konfirmation, barnedåb, bryllup, den runde fødselsdag, jubilæet eller den lille intime fest, så råder vores dygtige partnere i Horsens, Gedved, Odder og omegn over flotte og fleksible festlokaler.

Spejderhytten Wigwam

Silkeborgvej 37, 8700 Horsens

Spejderhytten Wigwam er placeret i et dejligt ugenert naturområde i udkanten af Horsens.

Hytten har 72 sovepladser, stort køkken, et mødelokale med plads til 80 personer og en 300 kvadratmeter stor flisebelagt aktivitetssal. Dette gør hytten og omgivelserne velegnet til mange former for arrangementer så som bryllup, konfirmation, fødselsdage og lignende.

Wigwam ligger 1 km fra motorvejsafkørsel Horsens V, og mindre end en halv times gang fra Horsens Banegård.

Kontakt: Jesper Boldsen | jesper@erikmenvend.dk

Uldrupgaard Festlokaler

Vadsmøllevej 30, 8300 Odder | Tlf: 51 86 42 45

Uldrupgård blev opført mellem 1802 og 1838 af Heinrich Reventlow som var indehaver af Åkær gods på daværende tidspunkt. Uldrupgård (Schäfergården) er et unikt og enestående bygningsværk - faktisk det eneste af sin art - beliggende i de fredede Uldrup Bakker mellem Horsens og Odder. Gården er nyistandsat i år 2000 og modtog efterfølgende Europa Nostra prisen.

 

​Den historiske ejendom udlejes til bl.a. bryllupper, konfirmationer, barnedåb, fødselsdage, receptioner, firmafester, familietræf, jubilæum, konference og naturskole. Det foregår i respekt med naturen og de naturskønne omgivelser og i en helt speciel atmosfære.​

Kontakt: Jytte og Flemming | lapp@post.tele.dk

Griffenfelds Horsens

Bygaden 70, 8700 Horsens | Tlf: 20 20 61 63

Kokken ud af Huset afholder fester, events og leverer mad til alle slags fester og lejligheder. I deres restaurant på Stensballegård byder de velkommen til alle, både golfspillere og gæster, hvor fokus er god mad og service.

Kokken ud af Huset holder til i restauranten på Stensballegård Golfklub, hvor de har plads til mere end 100 spisende gæster og tager også imod større selskaber og laver mad ud af huset. Du kan også hygge dig i baren, loungen eller på den store terrasse, hvor fra der er en fantastisk udsigt over Horsens Fjord og de grønne golfbaner. 

Kontakt: Jimmy Bjerregaard | info@kokkenudafhuset.dk

 

Lokale Bands, DJs og Solomusikere fra Horsens og omegn

Kæmpe nyhed • For at støtte de lokale Bands, DJs og musikere i Horsens området, vil vi her på siden kæmpe for at opbygge et netværk af de bedste musikere der findes. Vi bør alle støtte lokalt, især med alle vores super dygtige talenter indenfor musik.

Find en lokal Horsens musiker her

Hos Centrum har vi samlet et stort og meget alsidigt udvalg af solomusikere, bands og DJs som hellere end gerne vil komme ud og synge og spille ved private og mere officielle anledninger. Hvad end du søger et band, DJ med musik eller en solomusiker, der kombinerer musik og sang, klaver- eller guitarmusik eller partystemning med festmusik, rock, pop, blues, country eller klassisk, så kan du finde det hele ved at trykke på nedenstående link.

Under hver eneste band, solomusiker eller DJ kan du se eller høre en smagsprøve på den valgte kunstners færdigheder.

Er du selv kunstner, så tøv ikke med at skrive til os på info@cese.dk så kontakter vi dig snarest for en kort snak.

Det er ganske gratis for dig at ligge på vores side, vi vil blot gøre vores til at hjælpe de lokale kunstnere.

 

Brudekjoler, beklædning samt konfirmationstøj

Der findes et kæmpe udvalg af brudekjoler, jakkesæt og festkjoler. Vi anbefaler altid de bedste leverandører af beklædning eller smukke brudekjoler, som tilbyder den bedste service, gode råd, samt en god oplevelse til de kommende brude, brudgomme eller konfirmander. Til din fest eller dit bryllup anbefaler vi en af disse leverandører.

Panayotis Brudekjoler

Banegårdspladsen 4, 7100 Vejle | Tlf: 75 82 90 91

Panayotis blev etableret i Vejle i 1968 af Skræddermester Panayotis. Butikken drives i dag af 2. Generation, og har vundet adskillige priser for service og kvalitet.

Panayotis er medarrangør og hovedsponsor for City Vejle Brudeløbet, og samarbejder bl.a. med Lisa Lents og den danske Miss World organisation omkring fest- og gallakjoler.

Kontakt: vejle@panayotis.dk

Mad til festen - Få det leveret lige til døren

Mad ud af huset i Horsens, Vejle, Odder og omegn.

 

Madbixen

Kærvej 4F, Egebjerg, 8700 Horsens | 75 62 10 12

Madbixen kan noget som ingen andre kan. Fra dit første opkald, til festen er slut, er du garanteret en behandling du ikke finder ret mange steder i landet. Jesper og Schannie er trods deres unge alder, et virkeligt garvet par. Som både kan leverer mad ud af huset, samt arrangerer fester i deres egne lokaler i Egebjerg.​

Hvis i vil have velsmagende, simpelt og lækkert mad, anbefaler vi altid Madbixen.

Kontakt: Jesper og Schannie | Mail@madbixen.dk

Kokken ud af Huset

Bygaden 70, 8700 Horsens | 20 20 61 63

Kokken ud af Huset afholder fester, events og leverer mad til alle slags fester og lejligheder.

Kokken ud af Huset holder til i restauranten på Stensballegård Golfklub, hvor de har plads til mere end 100 spisende gæster og tager også imod større selskaber og laver mad ud af huset. 

Du kan også hygge dig i baren, loungen eller på den store terrasse, hvor fra der er en fantastisk udsigt over Horsens Fjord og de grønne golfbaner. 

Kontakt: Jimmy Bjerregaard | info@kokkenudafhuset.dk

Blomster til festen

Mad ud af huset i Horsens, Vejle, Odder og omegn.

 

Bertelsen Blomster

Friske varer, god service og fokus på kundens ideer, behov og ønsker. Bertelsen Blomster, drives og ejes af Lars Bertelsen, som er uddannet blomsterdekoratør og florist.

 

Lars har i mange år kreeret blomster oplevelser til store og små begivenheder i menneskers liv i forskellige blomsterbutikker i Horsens-området.

 

Med sine erfaringer i bagagen forstår Lars Bertelsen at spore sig ind på den enkelte kundes stil og tanker.

Kontakt: Lars Bertelsen & Per Ulmer 

lars@bertelsenblomster.dk