Serviceudlejning i Horsens, Vejle, Odder og Østjylland

Hos Centrum Serviceudlejning har vi mere end 70 års erfaring med serviceudlejning til fester og events østjylland. Vi tilbyder udlejning af service til dit arrangement. Med vores ekspertise indenfor festudlejning kan du nyde dine gæster ved festen, istedet for at frygte at du har glemt noget.

Leje af service til fest og store events

Vores familie virksomhed, været i festbranchen siden 1947, så i er garanteret den bedste service og behandling, når i vælger Centrum som jeres fest leverandør.

Her finder du alt til festen i Horsens, Vejle, Århus.

Vi er bedst til fest, se bare hvad vores kunder siger på trustpilot - Vi ved at dagen er meget vigtig for dig og dine gæster, derfor går vi altid meget langt for at leverer den absolut bedste service og oplevelse. Vi udlejer service, telt, borde, stole og meget andet. Som en af de eneste leverandører på markedet, kan vi tilbyde 4 forskellige serier af porcelæn.

xxx

Ved enhver stor fest kræves der et stort udvalg

Hos Centrum Serviceudlejning har vi mere end 70 års erfaring med serviceudlejning til fester og events i Østjylland. Så skal du holde fest, så er du landet på din helt rette side. Ved større arrangementer så kan vi lave et godt tilbud, hvis i vælger at få det hele fra din leverandør af teltudlejning og festudlejning. Lad os sammen gøre festen uforglemmelig for dine gæster.

Udlejning af service, porcelæn, glas og bestik

Prøv en af vores populære servicepakker - Det skal være nemt

Valget er dit - For et tillæg på kun 1 kr. pr. del tager vi med glæde opvasken >

Leje af tallerkener i Horsens, Vejle, Løsning, Århus

Når du leje hos Centrum Serviceudlejning i Horsens, får du et af branchens bredeste sortimenter af porcelæn, hvilket betyder at dine ønsker, forventninger og tanker næsten altid indfries.

Køleplade til buffet udlejes

Skal du serverer røget fisk, kød og andre madvare, der gerne skal opbevares kølige for at kunne holde sig friske i længere tid ved buffet bordet – så er det oplagt at benytte vores køleplader, som holder maden kølig under serveringen i op til 4 timer. Se vores køleplader her

Vores køleplader nedkøles ved opbevaring nogle timer i din fryser, hvorefter de tages op og holder en lav temperatur på maksimum otte grader i op til fire timer – dette gælder indendørs såvel som udendørs. 

6470.jpg

Vi tilbyder Service- og festudlejning til ethvert arrangement

Man skal aldrig gå ned på udstyr – det gælder også grejet til festen! Hos Centrum Serviceudlejning ligger vi inde med alt det rette grej til festen. Her finder du alt lige fra borde o​g stole til festtelte og service. Vi har mere end 70 års erfaring med festudlejning, så du kan altid overlade opgaven til os.​

 

Den bedste serviceudlejning til byens billigste priser

Hos os er både service og udlejning af service helt i top – også selvom vi er blandt de billigste i faget. Vi har kompetencerne på plads uanset hvilket tilbehør du står og mangler til havefesten, grillfesten, konfirmationen, brylluppet eller anden begivenhed.

 

​Kontakt os i dag for at høre mere om vores serviceudlejning

Her på hjemmesiden har du mulighed for at finde mange flere informationer i forbindelse med leje af telt, udlejning af borde og stole, stof duge og servietter samt meget mere. 

​Service- og festudlejning til ethvert arrangement

Man skal aldrig gå ned på udstyr – det gælder også til festen! Hos Centrum Serviceudlejning ligger vi inde med alt det rette udstyr, lige fra borde o​g stole til partytelte samt andre nyttige genstande til ethvert arrangement. Vi har mere end 70 års erfaring med festudlejning, så du kan trygt overlade opgaven til os. Vi ved hvad der skal til, for at dit arrangement eller din fest kommer til at blive perfekt.

 

Danskernes foretrukne serviceudlejning til fornuftige priser

Hos os er både service og udlejning af service helt i top – også selvom vi er blandt de billigste i faget. Vi har kompetencerne på plads uanset hvilket tilbehør du står og mangler til grillfesten, konfirmationen, brylluppet eller anden begivenhed.

 

Vi tager os tid til at lytte til, hvad dine behov er i forbindelse med service- og festudlejning. Herudover informerer vi dig naturligvis om priser samt de mange muligheder, du kan vælge mellem hos os. 

 

Kontakt os alle hverdage mellem kl. 08:00 og 17:00

Her på hjemmesiden har du mulighed for at finde flere informationer i forbindelse med leje af telt, udlejning af borde, udlejning af stole og meget mere. Du skal heller ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for serviceudlejning.

 

For mere information om service- og festudlejning kan vi træffes på telefon: 75 62 24 80, hvor vi naturligvis altid står klar til at besvare spørgsmål samt finde en god løsning, der opfylder dine behov og lever op til alle dine forventninger.

 

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på serviceudlejning, så du har noget at forholde dig til, inden du bestemmer dig.​

Åbningstider telefon

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00