Serviceudlejning Horsens og Østjylland

Hos Centrum Serviceudlejning har vi mere end 70 års erfaring med serviceudlejning til fester og events østjylland. Vi tilbyder udlejning af service til dit arrangement. Med vores ekspertise indenfor festudlejning kan du nyde dine gæster ved festen, istedet for at frygte at du har glemt noget.

Leje af service til fest og store events

Vores familie virksomhed, været i festbranchen siden 1947, så i er garanteret den bedste service og behandling, når i vælger Centrum som jeres fest leverandør.

Her finder du alt til festen i Horsens, Vejle, Århus.

Vi er bedst til fest, se bare hvad vores kunder siger på trustpilot - Vi ved at dagen er meget vigtig for dig og dine gæster, derfor går vi altid meget langt for at leverer den absolut bedste service og oplevelse. Vi udlejer service, telt, borde, stole og meget andet. Som en af de eneste leverandører på markedet, kan vi tilbyde 4 forskellige serier af porcelæn.

xxx

Ved enhver stor fest kræves der et stort udvalg

Hos Centrum Serviceudlejning har vi mere end 70 års erfaring med serviceudlejning til fester og events i Østjylland. Så skal du holde fest, så er du landet på din helt rette side. Ved større arrangementer så kan vi lave et godt tilbud, hvis i vælger at få det hele fra din leverandør af teltudlejning og festudlejning. Lad os sammen gøre festen uforglemmelig for dine gæster.

Udlejning af service, porcelæn, glas og bestik

Prøv en af vores populære servicepakker - Det skal være nemt

Leje af tallerkener i Horsens, Vejle, Løsning, Århus

Når du leje hos Centrum Serviceudlejning i Horsens, får du et af branchens bredeste sortimenter af porcelæn, hvilket betyder at dine ønsker, forventninger og tanker næsten altid indfries.

Telefontider:

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00