Servietfoldning til den perfekte borddækning

Er du løbet tør for ideer til borddækningen, samt hvordan de servietter skal foldes? Finder du her på siden både en pæn og smuk måde at folde servietten på, hvilket giver en lidt mere pæn måde at opdække et bord.  Servietfoldning er unægteligt et vigtigt aspekt af en hvilken som helst fest. Hvis du vil sikre dig, at dine gæster bliver mødt af et ekstra flot syn, når de sætter sig til bord til festen, så er det vigtigt at borddækningen er i top og det er den bl.a. ved at alle servietterne er foldet på en pæn og ikke mindst kreativ måde, som efterlader et rigtig godt førstehåndsindtryk hos enhver gæst, der er inviteret med til festen. På denne side har vi samlet en række af de flotteste måder at folde servietterne på, så de er klar til at byde jeres gæster velkommen med manér!

Her finder du et par rigtig gode forslag.

Servietter gør ethvert måltid ekstra festligt. Servietter er ikke kun praktiske, de sender også et stærkt budskab om dig. De kan signalere, at du har gjort dig særligt umage, at du viser omtanke for miljøet ... og meget mere. Duni som vi er forhandler af, har over 60 års erfaring som servietspecialist, og vi hos Centrum Serviceudlejning ved, at dit valg af servietter skal matche din personlige stil. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af design og farver. Vores servietter fås i en række forskellige miljøvenlige materialer af højeste kvalitet. Og fordi de er koordineret med resten af vores kollektion, er det sjovt at mikse og matche dem vores udvalg af Duni Duge. Og sådan skal det også være!

Du kan folde enhver serviet, men en foldet serviet fra Dunilin serien, er bare meget kønnere end andre ensfarvet serviet løsninger.

Servietfoldning Bølgen (The Wave)

Denne elegante løsning er helt perfekt til det stil rene bord. Vores servietter er af den højeste kvalitet, hvilket også betyder, at du uden problem bliver en mester i foldning af servietter, da de er meget tilgivende for fejl foldninger.

Servietfoldning Konvolut (The Envelope)

Denne foldning ligner en konvolut, et sikkert og smukt valg. Vores servietter fra Dunilin kan nemt foldes i alle mulige stil serier, grundet den kraftige kvalitet.

Servietfoldning Hvirvlen (The Swirl)

Dette design passer rigtig godt til bryllup, men kan bruges til så meget mere, for at sætte prikken over i’et til festen. Vores servietter fra Dunilin kan nemt foldes i alle mulige stil serier, grundet den kraftige kvalitet

 

Dette er blot nogle forslag til hvordan du nemt kan lære at folde servietter til din fest, og det er uanset om det er til barnedåb, bryllup, fødselsdag, konfirmation, studenterfesten, julefrokosten eller til højtider som påske, jul eller nytårsaften.

Blandt de mest populære servietfoldings metoder er også hjertet, juletræet, svanen, lyset, stjernen, vinglas viften, rosen, båden med flere. Husk at dine servietter skal matche din fest, og derudover er det også en måde for dig som vært at udtrykke din personlighed. Du kan enten gøre din fest stor og pompøs med den Elegante foldningsmåde eller mere afdæmpet og subtil med Bestik pungen - Det er helt op til dig!

Servietfoldning kan skabe den rette stemning ved enhver stor fest

Servietfoldning er en smuk og elegant måde at udsmykke bordet og øge oplevelsen af festen eller middagen for gæsterne. Det er den perfekte mulighed til at overraske og imponere dine gæster som aldrig før.

Servietfoldning har eksisteret i lang tid, det tyder dog på at tendensen er ved at vende tilbage og gør sin rette ved enhver bordopdækning.  

Der findes mange forskellige måder at folde en smuk serviet til bordet ved enhver rund fødselsdag, eller anden form for festivitas. Der er de simple og nemme løsninger, disse er i de fleste tilfælde elegante og flotte at se på. Skulle det ske at du har lyst til at kaste dig ud i noget mere avanceret så er dette også en mulighed. Disse kræver dog mere øvelse og erfaring på området.

De rette farver og den rigtige stil

Når først farverne og stilen til selve festen er valgt, og du har dannet dig et billede af, hvordan du ønsker din borddækning til festen, så kommer du til servietterne, som også kan være en jungle at finde rundt i. Der findes store servietter, små servietter, tekstilservietter, papirservietter, elegance servietter og tusindvis af forskellige mærker, modeller, farver og tryk. Sørg altid for at danne dig et overblik over, hvordan du gerne vil have, din serviet skal være placeret på bordet, inden du vælger, hvilken type serviet du skal købe.  Hvis du ønsker at lave en smuk servietfoldning, kan der nemlig være stor fordel at vælge en kvalitets serviet fra Dunilin, der vil egne sig til dette i forhold.

Skal servietten blot lægges på tallerkenen, kan en billigere serviet, nok også godt bruges.  Servietfoldning er et emne, hvor kun fantasien sætter grænser og et område, der virkelig kan gøre en stor forskel på en borddækning til festen. Om du ønsker en simpelt foldet serviet, der står smukt på tallerkenen foran gæsterne, eller du enten gerne vil lave en flot serviet anretning med 2-3 servietter eller en mere avanceret foldet serviet til hver gæst.  På mange måder minder servietfoldning om den japanske papirfoldeteknik origami. Det handler om at folde servietterne på forskellige leder og kanter, der til slut danner en flot 3D-figur i servietten.