Genbrug af pap og møbler i Horsens

Genbrugsstation-opmærkning-af-poser.png

Det meste papir og pap kan genbruges, men der er også noget, der ikke kan genanvendes. Vådt eller beskidt papir og pap kan ikke genbruges. Det kan papir med plastik heller ikke.

Hvis papiret skal genbruges skal det indsamles for sig selv. Dette kan man gøre i papirbeholdere i alle kommuner eller på genbrugspladsen. Papiret bruges til nyt papir eller pap. Hos Centrum har vi i mange år hjulpet de lokale butikker, advokatfirmaer, ja selv politiet, med at bortskaffe pap og papir.

Hvilket papir er fortroligt og hvordan håndterer vi det?

Book kørsel

Smid dine oplysninger ind her, så kontakter vi dig snarest. :-)

Hvad kan vi hjælpe med...?

Hvad er fortroligt papir? Dokumenter og breve med personlige eller følsomme oplysninger. Journaler og arkiver. Kartotekskort.
Det er den enkelte virksomhed der afgør, hvornår papir er fortroligt.

En virksomhed kan makulere fortroligt papir i en makulator hos dem selv og aflevere det makulerede papir sammen med andet papir til genanvendelse. Din virksomhed kan også vælge at indgå en aftale med Centrum som indsamlingsvirksomhed og lade os stå for sikkerheds makuleringen.

Der findes i dag løsninger til makulering af fortroligt papir, så papiret kan genanvendes. Når papiret genanvendes til nyt papir, spares der på ressourcerne, samt på brugen af kemikalier og vandmiljøet belastes mindre.

Hvor skal affaldet afleveres?

Kørsel med pap og affald

Vi kører pap, møbler samt udgåede varer til genbrug eller destruktion, for mange virksomheder i Horsens og omegn. Vi er meget fleksible mht. arbejdsopgaverne, så for os betyder det ikke noget, om vi skal hente pap, møbler eller lignende på 2. sal, i kælderen eller omme i baggården. 

Se vores priser lige her.:

  • Kilopris for kørsel med pap = 1,80 kr. pr. kg. (Inkl. moms)

  • Timepris kørsel = 395 kr. inkl. adgang til genbrugsplads. (Inkl. moms)

Kørsel med fortrolige dokumenter aftales fra gang til gang, da det kommer meget an på hvilke krav i har til håndteringen.

Kørsel med møbler faktureres for brugt tid på opgaven.

Genbrug pige.jpg