Budkørsel og transport i Østjylland

Med Centrum Budkørsel i Horsens og Østjylland henter og bringer vi hurtigt og sikkert dine pakker eller andet til tiden! Vores budkørsel centrerer sig hovedsageligt omkring Horsens, Vejle og Østjyllands området. Vi varetager dog også opgaver på Fyn og resten af Danmark.

 

Ingen opgave er for stor, ingen for lille. Vi tilbyder løsninger til alle - lige fra storentreprenører til almindelige husstande, og serviceniveau og ekspertisen er altid helt i top.

 

Vi kommer de steder hvor andre ikke vil komme så som baggårde. kældere. etager. små indgange. Samt alle andre mulige & umulige steder, til yderst konkurrencedygtige priser. Alle vores medarbejder har en ren straffeattest.

 

Spørg dig selv..! Giver det mening at dine medarbejdere spilder dagen håndtering på af pap & affald..? Nej vel - Giv os et kald i dag så laver vi et godt tilbud til jer på opgaven.

 

Vores tilbyder hurtigt og sikkert budkørsel Horsens, Vejle, Skanderborg og vi garanterer en fast pris ved bestilling.Vi tilbyder en fleksibel løsning, der imødekommer samtlige af vores kunders krav. Har du specielle ønsker til Express 60, SameDay eller NextDay Levering , uanset tid på dagen eller ugen, så er vi sikre på, vi kan tilpasse os til netop dit behov. Du er altid velkommen til at kontakte os på 75 62 24 80 for priser eller mere information.

Express 60 levering

Vi garanterer at vi afhenter din forsendelse indenfor 60 min. ved brug af Express 60 Levering. Derudover garanterer vi hurtig, sikker og direkte levering. Ved Express 60 levering er der et opstarts tillæg på 750 kr. Inklusiv moms. Her efter faktureres i 550 kr. Inklusiv moms pr. Time.

Derudover opkræves der ingen ekstra tillæg eller gebyrer. Er vi ikke fremme indenfor 60 minutter, efter vi har accepteret din ordre, tilbyder vi gratis levering indenfor en radius af 50 km. rundt om Horsens.

 

Centrum Budkørsel

Siden 1947 har Centrum hjulpet de lokale virksomheder af med deres affald & pap.

Vi tilbyder bortkørsel af affald & pap for både private husstande og for virksomheder. Vi har 80 års erfaring i affaldshåndtering - herunder destruering  af personlige data som navn adresse mm, så ingen får mulighed for at kan se dine personlige data.

Databehandleraftale

Ved håndtering af personfølsom data for din virksomhed, laver vi altid en databehandleraftale mellem din virksomhed og vores, så i altid er sikret at vi håndterer jeres data korrekt.

Bliv en del af vores Facebook netværk

Hvis du følger virksomheden så kan i modtage relevant information fra virksomheden, før alle andre, så i altid er garanteret de bedste oplysninger og information fra virksomheden angående, information som virksomheden kan se nyttigt for dig. Læs mere på vores Facebook side.

I kan også skrive til os i nedenstående kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage.

Kørsel timepris: 550 kr. pr. time, inklusiv bil og chauffør. (Vi opkræver ingen ekstra gebyrer, dog minimum 1 time pr. opgave)

Telefontider:

Åbningstider butik

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

trustpilot White.png

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00