Leje af SoundBoks 3 til festen

SOUNDBOKS 3 er verdens mest avancerede lydsystem

SOUNDBOKS 3 er nu ikke bare et lydmonster, det er faktisk verdens bedste Bluetooth Performance højtaler, men stadig en batteridrevet lydtryks kanon, med endnu bedre lyd end sin forgænger.

Med et lydniveau højt nok til mere end 100 feststemte mennesker og batteritid, der nemt udlever alle gæsterne, er den nye SOUNDBOKS3 altid festens centrum. Den klarer både sne, øl og mudder, med sin enormt solide stål kassette, som er bygget til en tur til helvede og tilbage.  

Lej en Soundboks 3 for kun kr. 450,-

Med vanvittige 126 dB kan du overdøve selv jordens undergang, når du fester.

Soundboks-3.png

Lej en SOUNDBOKS 3 en hel weekend

Vores SOUNDBOKS 3 kan spille ufattelig højt for en batteridrevet højttaler.  Batteriet giver op til 30 timers musik og kan let udskiftes, ca. 20 timer på max styrke.  Indbygget Bluetooth for trådløs musikafspilning.  

Bank igennem lydmuren

SOUNDBOKS 3 er frigivet og vi er blandt de første i verden, til at tilbyde denne vidunderlige performance højtaler, som aldrig før er set. SOUNDBOKS 3 er nu på lager og klar til udlejning hos Centrum Serviceudlejning, så vores kunder er blandt de første i verden, til at opleve denne super fede BT højtaler.

Soundboks-3-controls.png
Soundboks-3-charger.png
Soundboks-2-and-3.jpg

Slidere og Touchskærme er lort

SOUNDBOKS 3 kan nemt betjenes af alle aldres grupper. simpelt vinder hver eneste gang. Derfor er vores SOUNDBOKS 3 det eneste rigtig valg, hvis du skal imponerer dine gæster med et pragteksemplar af en BlueTooth højtaler, som nemt overdøver selv jordens undergang. Jukeboks og traditionelle anlæg, er bare SO MUCH LAST YEAR.

Mere BASS ville bare være larm

Denne gang er SOUNDBOKS gutterne gået en anden vej en tidligere, da det før har handlet om at have den største, er de nu endnu mere fokuseret på også at have den bedste BASS på markedet. Dette høres tydeligt, når du fyrer helt op for lyden til dine yndlings dance hits.

Soundboks Leje

Vi kræver ikke noget depositum på leje.

Soundboks 3 er en voldsom batteridrevet trådløs højttaler med indbygget Bluetooth. Den præsterer lydniveauer på niveau med en rockkoncert i første række og kan spille i op til 40 timer på ét batteri. Højtaleren er bygget til at klare de vildeste fester. Den holder både til regn, sne, øl og ekstrem varme og kulde. Den enormt solide konstruktion i krydsfiner og metal gør, at den kan tage alle tæsk, uanset om den bliver væltet, tabt eller kørt over af din nabo.

 

Højre side af Soundboks 2

På højttalerens højre side kan du vælge mellem to forskellige grundindstillinger og justere volumen knappen – som selvfølgelig går helt op til 11 i styrke “blot fordi de kan”.

Venstre side af Soundboks 2

På venstre side kan du på få sekunder smide et nyt batteri i, hvis det gamle skulle være fladt, eller du kan oplade vores Soundboks 2, imens den spiller. Begge sider er desuden udstyret med håndtag, så du let kan tage den med dig overalt, vi ved at du får en god oplevelse hver gang du har en Soundboks 2 med som gæst til festen.​

SOUNDBOKS2 leje funktioner.png
SOUNDBOKS2 leje Batteri.png

Soundboks er skabt af fest.

Soundboks blev stiftet af de tre unge danske festivalgængere, Jesper Theil Thomsen, Christofer Nyvold og Hjalte Emilio Wieth, som efter at have finkæmmet markedet stadigvæk ikke kunne finde en ordentlig batteridrevet højttaler, de ville være bekendt at tage med på festival. Så de byggede deres egen.

​ 

Hvad er Bluetooth?

Bluetooth er opkaldt efter den gamle vikinge konge af Danmark; Harald Blåtand. Han var bl.a. anerkendt for sine diplomatiske evner med at få forskellige parter til at kommunikere og handle sammen. Navnet er dermed et symbol på Bluetooth-teknologiens formål: En fælles kommunikationsstandard på tværs af platforme.

Personligt er vi store Bluetooth fans, og heldigvis er alt det gamle udstyr vi alle havde med besværlige kabler osv. efterhånden skiftet ud. En del Bluetooth udstyr kan styres via app’s på mobiltelefoner, og den har de fleste af os jo altid i lommen alligevel.

Kabler og WIFI er aldrig mere nødvendigt

Med de helt nye SOUNDBOKS 3 BlueTooth højtalere, kan du nu tilslutte så mange højtaler, som du ønsker, helt uden brug af WIFI og kabler. Næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Så lige meget om i er 10 eller 500 personer, kan i nu klare festen med de nye Performance højtalere fra SOUNDBOKS.

Dine naboer ser den nok som djævlens værk

SOUNDBOKS 3 kan nemlig spille endnu højere og betydeligt bedre end sin forgængere. Med vanvittige 122 dB kan du overdøve selv jordens undergang, når du fester. Så husk at tænk lidt på dine naboer når du er i besiddelse af kræfter fra de mørke kræfter. 

Den perfekte højtaler til festival og vanvidsfest

Grundet den enormt solide opbygning, er SOUNDBOKS 3 verdens mest solide lydsystem til festen. NO MATTER WHAT. SOUNDBOKS 3 er en voldsom batteridrevet trådløs højttaler med indbygget Bluetooth. Den præsterer lydniveauer på niveau med en rockkoncert i første række og kan spille i op til 30 timer på ét batteri. Skulle ét batteri ikke være nok, kan det let udskiftes med et nyt friskt eksemplar. Ekstra batteri kan lejes hos Centrum Serviceudlejning inden festen.  SOUNDBOKS 3 er bygget til at klare en tur til helvede og tilbage igen. Den enormt solide konstruktion i krydsfiner og metal gør, at den kan tage alle tæsk, uanset om den bliver væltet, tabt eller kørt over af din nabo.  

HUSK: Du kan ikke altid regne med, at dine naboer er lige så meget i festhumør som dig. Med store kræfter følger stort ansvar – så brug din SOUNDBOKS med omtanke!  Forlæng festen med et ekstra batteri.  På højttalerens højre side kan du vælge mellem to forskellige grundindstillinger og justere volumenknappen – der selvfølgelig går helt op til 11. På venstre side kan du på få sekunder smide et nyt batteri i, hvis det gamle skulle være fladt.  

SOUNDBOKS – skabt af og til festen.  

SOUNDBOKS blev stiftet af de tre unge danskere, Jesper Theil Thomsen, Christofer Nyvold og Hjalte Emilio Wieth, som efter at have finkæmmet markedet stadigvæk ikke kunne finde en ordentlig batteridrevet højttaler, de ville være bekendt at tage med på Roskilde festival. Så de byggede deres egen.  En SOUNDBOKS er skabt helt fra bunden til at spille ekstremt højt, holde til selv de vildeste fester og spille i timevis. Og det gør den til perfektion.  

Først byggede de bare højttalere til folk som dem selv, der ikke ville bekymre sig om holdbarhed og ydeevne. Da de fandt en måde at lave et batteri der kunne få festen til at vare evigt, vidste de, at de havde noget virkelig unikt. "Vi kaldte os SOUNDBOKS, lånte penge, købte materialerne til 400 højttalere og købte nogle annoncer online. Salget startede, især i Roskilde-samfundet. Vi samlede 24 venner og arbejdede dag og nat i to uger i en lille garage, og leverede de sidste højttalere få dage inden festivalen startede.

Mere end 50.000 enheder solgt i mere end 40 lande

Denne succes taler vel for sig selv, SOUNDBOKS er nu ikke bare noget 3 unge laver i en lille garage, men en bevægelse. Denne bevægelse har vi tænkt os at følge i mange år i fremtiden. I dag er der over 50.000 SOUNDBOKS-højttalere i over 40 lande, og drengene er på en mission for at forbinde et samfund, der skubber muligheden for, hvad der kan ske, når fantastiske mennesker og god musik mødes på episke steder.

Over 100 timers batteri ved lav volumen .  Batteritid op til 20 timer ved 122dB.  Hos Centrum Serviceudlejning kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler/lejer.

Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.