Festpakker til udlejning i Horsens og omegn

Deres fest..! Din Fest skal være den bedste..! Hvilket altid er vores ansvar

Centrum Serviceudlejning, ønsker alle vores kunder en rigtig god fest. Her hos Centrum Teltudlejning og Serviceudlejning, ønsker vi på forhånd, alle vore kunder og gæster på denne side, en rigtig GO-FEST. Hos os kan du leje alt til festen, lige fra vore store telte til slushice maskiner, som alle børn og barnlige sjæle ønsker, til deres fødselsdags fest, kun fantasien sætter grænsen.

 

Vi leverer den bedste kvalitet hver gang og naturligvis til tiden. 

Her hos Centrum Serviceudlejnings webshop kan du, helt uforpligtende, se vore priser, billeder af varerne og beregne den samlede pris. Vi hjælper dig selvfølgelig også meget gerne i telefonen.

  • De overnævnte servicepakker, kan også bestilles inklusiv opvask.​

  • Selv om det at arrangere en fest ikke har meget med ferie at gøre, så vil det alligevel vise sig at være det hele værd, da en god fest - ligesom en ferie - kan give os nye energier og inspiration.

  • Som bekendt er der jo ikke to fester, der er ens. Men fælles for alle fester er jo, at den ikke kan gøres om. Rammerne SKAL være i orden! Det er det vigtigste for, at din fest eller dit arrangement virkelig lykkes - og vil blive husket med glæde og begejstring!

Alle vores telte er alle certificerede..!

Alle telte over 50 m2 skal være certificeret med korrekt godkendelse, ellers skal der sendes ansøgning om byggetilladelse til opstilling af teltet, tosset men sandt. Men som sagt er alle vores telte godkendte, så du slipper for at bøvle med det. 
 

Telefontider:

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00