Teltudlejning horsens, leje af festtelt til dit arrangement

Teltudlejning Vejle, Horsens, Århus og Juelsminde.

Landets bedste ifølge trustpilot

Vi tilbyder teltudlejning til netop din fest. Flotte hvide partytelte i en slidstærk god kvalitet, samt med bundramme der stabiliserer hele teltet. Husk altid den bedste kvalitet, til de bedste fester.

Vi har alt til festen

Der er mulighed for udlejning af telte, borde, stole og gulv individuelt - men vi tilbyder også flere pakketilbud, hvor vi har samlet det hele til en fordelagtig pris til dit arrangement.

Opstilling af teltet er inklusiv i prisen

Hos Centrum slipper du for besværet ved at sætte festtelte op – og tage dem ned igen. Uanset ordrestørrelse sørger vi altid for op og nedtagning, så du kan koncentrere dig om planlægningen af festen og tage dig af gæsterne, når de ankommer. Hos Centrum bliver teltet altid sat forsvarligt op, selvom vind og vejr skulle drille på festdagen. Vi garanterer for, at sikkerheden er i orden – for dine gæster såvel som for vores egne medarbejdere.

Størrelse på festtelte

Vores telte er alle 6 meter i bredden og kan bestilles i en længde fra 6 meter og helt op til 60 meter i længden (i 3 meter intervaller). Det er en selvfølge at vores telte er certificerede og ikke mindst gennemgået efter hver eneste udlejning. 

Leje af telt med gulv

Med et gulv i teltet, sikrer du et skridfast og mere stabilt underlag, samtidigt giver det lidt ekstra "luksus" til festen - når ikke man bare skal gå på græsset. Vores gulv anvender et meget simpelt klik-system, der gør det yderst nemt at samle og skille ad igen. Gulvet følger det underlag det er lagt ud på, så det er en forudsætning at underlaget er plant for at få det bedste resultat.

Kombinerer du gulvet med noget varme i teltet, får du et rum som du kan bruge ud på de sene aftentimer, selvom det er køligt udenfor. Varmekilderne sikrer en behagelig temperatur for gæsterne og gulvet sikrer at varmen ikke bare forsvinder væk ned i jorden.

Vores lyskæder er med varm hvidt LED lys, som kan gøre enhver teltfest hyggelig med belysning. Hver kæde består af 10 LED lyskilder med ophæng i hver enkelt. Læs mere under produktet.

Telefontider:

Åbningstider butik

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

trustpilot White.png

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00