Teltudlejning Horsens - Leje festtelt til dit næste event..?

Mangler du et smukt telt til din næste fest i Horsens, så se lige her. Vores telte ser ALTID ud som om de er helt nye. Mange af vores kollegaer i branchen, mener ellers ikke at det kan lade sig gøre, at holde teltene så fine som da de var nye, igennem en hel sæson. Dette er dog ikke sandt.

 

Hos Centrum Serviceudlejning i Horsens beviser vi år efter år, at de tager helt fejl. Selvfølgelig kan et telt holdes lige så pænt som da det var nyt i rigtig mange år. Vi garanterer for de smukkeste telte, hver eneste gang.

Teltudlejning  i Horsens, Vejle, Århus og Juelsminde.

Landets bedste teltudlejer ifølge   trustpilot

Vi tilbyder teltudlejning til netop din fest. Flotte hvide festtelte i en slidstærk god kvalitet, samt med bundramme der stabiliserer hele teltet. Husk altid den bedste kvalitet, til de bedste fester.

Ens for alle vores telte, er at de er 6 meter i bredden, samt 3 meter i længde pr. fag. Længde og bredde kan sammen sættes til et telt der passer præcis til dine ønsker.

Festtelte udlejes i Horsens og Østjylland

Centrum Serviceudlejning drives af et hold af medarbejdere, som alle har beskæftiget sig med fest og teltudlejning i mange år, og som forstår vigtigheden af høj kvalitet og personlig service ved levering, opsætning og nedtagning af festtelte.

Vi er din garanti for at dine fester og arrangementer afholdes med materiel af den højeste kvalitet og service ud over det sædvanlige. Foruden privat arrangementer og firmafester har vi gennem årene også assisteret ved opsætning af festtelte m.m. til diverse festivaller, byfester og koncerter. Alt dette har givet os en erfaring som gør, at intet arrangement længere er for stort til os. 

Partytelte til dit arrangement

Hos Centrum er ingen opgave for lille eller stor, og vi lægger stor vægt på at vores kunder får en god og behagelig oplevelse. Vores målsætning er, at leverer et tilfredsstillende arrangement for dig og dine gæster.  

For os er det lige meget, om du lejer et glas, eller møbler til 1500 personer, kvaliteten skal altid være i orden. Hos os er kunden i centrum hver eneste gang, og vi er altid behjælpelige med at skaffe alt, der skal bruges til Deres fest eller lige netop dit arrangement.   

I er altid velkommen til at kontakte os vedr. udlejning af telte, borde og stole, til både private og erhvervs kunder. Vi håber håber at i vil lade vores mange års erfaring komme dig til gode, ved dit næste arrangement, når du skal leje telte eller andet til festen.

Billig teltpakke til 54 personer i Horsens

Her hos Centrum Serviceudlejning kører vi igen i år, tilbud på vores super lækre teltpakke, 6x9 meters telt til 54 personer, samt flotte 180x80 cm. borde og hvide plastik stole i rigtig god kvalitet. Prisen er selvfølgelig inklusiv opstilling og nedtagning efter festen.

Telefontider:

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00