Teltudlejning i Horsens - Vi har også gulv til telt mm.

Mangler du et smukt telt til din næste fest i Horsens, så se lige her. Vores telte ser ALTID ud som om de er helt nye. Mange af vores kollegaer i branchen, mener ellers ikke at det kan lade sig gøre, at holde teltene så fine som da de var nye, igennem en hel sæson. Dette er dog ikke sandt.

Gulv til telt samt meget mere, kan vi selvfølgelig også leverer med vores teltudlejning.

 

Hos Centrum Serviceudlejning i Horsens beviser vi år efter år, at de tager helt fejl. Selvfølgelig kan et telt holdes lige så pænt som da det var nyt i rigtig mange år. Vi garanterer for de smukkeste telte, hver eneste gang.

Teltudlejning  i Horsens, Vejle, Århus og Juelsminde.

Landets bedste teltudlejer ifølge   trustpilot

Vi tilbyder teltudlejning til netop din fest. Flotte hvide festtelte i en slidstærk god kvalitet, samt med bundramme der stabiliserer hele teltet. Husk altid den bedste kvalitet, til de bedste fester.

Ens for alle vores telte, er at de er 6 meter i bredden, samt 3 meter i længde pr. fag. Længde og bredde kan sammen sættes til et telt der passer præcis til dine ønsker.

Festtelte udlejes i Horsens og Østjylland

Centrum Serviceudlejning drives af et hold af medarbejdere, som alle har beskæftiget sig med fest og teltudlejning i mange år, og som forstår vigtigheden af høj kvalitet og personlig service ved levering, opsætning og nedtagning af festtelte.

Vi er din garanti for at dine fester og arrangementer afholdes med materiel af den højeste kvalitet og service ud over det sædvanlige. Foruden privat arrangementer og firmafester har vi gennem årene også assisteret ved opsætning af festtelte m.m. til diverse festivaller, byfester og koncerter. Alt dette har givet os en erfaring som gør, at intet arrangement længere er for stort til os. 

Partytelte til dit arrangement

Hos Centrum er ingen opgave for lille eller stor, og vi lægger stor vægt på at vores kunder får en god og behagelig oplevelse. Vores målsætning er, at leverer et tilfredsstillende arrangement for dig og dine gæster.  

For os er det lige meget, om du lejer et glas, eller møbler til 1500 personer, kvaliteten skal altid være i orden. Hos os er kunden i centrum hver eneste gang, og vi er altid behjælpelige med at skaffe alt, der skal bruges til Deres fest eller lige netop dit arrangement.   

I er altid velkommen til at kontakte os vedr. udlejning af telte, borde og stole, til både private og erhvervs kunder. Vi håber håber at i vil lade vores mange års erfaring komme dig til gode, ved dit næste arrangement, når du skal leje telte eller andet til festen.

Super service og høj kvalitet med teltudlejning

Vi har billige priser på teltleje, samt et meget højt serviceniveau. Med Østjyllands smukkeste telte, samt et flot og stort udvalg, er du altid sikret en god oplevelse når du lejer telt her hos Centrum Serviceudlejning. Alle vores telte kan lejes med eller uden gulv, valget er dit.

Vi har kun de bedste telte til dit arrangement

Siden 2016 har vi opbygget et stort udvalg af telte til enhver form for festlig lejlighed, hvad end i skal afholde Barnedåb, Bryllup, Fødselsdag, Studenterfest, Oktoberfest, Vejfest, Familliefest, Konfirmation eller andet, så er det altid super hyggeligt med et festtelt fra Centrum.

Vores telte er altid Certificeret og godkendte, samt opbygget af solid Extruderet aluprofiler og varmgalvaniseret stål. Teltdugene er lavet af 100% vandtæt Lowick, 700 grams Permanent flammehæmmende dug, som er et ekstremt solid materiale.

Vores telte leveres altid inklusiv opstilling og nedtagning efter festen, hvilket betyder at du slipper for alt det hårde arbejde ved en teltfest. Lejer du telt med gulv, ligger vi selvfølgelig også dette ud som du ønsker det.

Vi har mange års erfaring med VIP fester i hele Østjylland

Med Centrum Serviceudlejning som din sparrings partner ved festen, kan du få hjælp fra hele vores netværk af madleverandører, vinleverandører, festplanlæggere, forsamlingshuse samt meget mere. Det behøves ikke at koste en million, at give dine gæster en rigtig VIP oplevelse.

Teltudlejning Horsens med et godt tilbud på festpakke

Med vores teltpakke til 54 personer, kan du nu leje telt inklusiv borde og stole for en super god pris.

Teltpakken består af:

1 stk. 6x9 meters telt inklusiv opstilling og nedtagning.

9 stk. kvalitetsborde på 180 x 80 cm. i størrelsen.

54 stk. Hvide plaststole, som også kan anvendes på græsplæne.

Teltet opstilles altid i god tid, så i har tid til at dække borde osv. inden festen. Vi anbefaler altid at i venter med at dække bordene, før på dagen, da der i telte godt kan opstå kondens. Dette undgår i bedst ved at lufte godt ud i teltet inden festen.

Vores telte er alle i en ekstra kraftig kvalitet, 6 meter i bredden og kan bestilles i en længde fra 3 meter og helt op til 30 meter i længden (i 3 meters intervaller)

Leje betingelser for festtelte fra Centrum:

 • Centrum leverer og opstiller teltet. Alle telte er certificeret efter gældende lovgivning.

 • Der skal være fri adgang til at køre bilen direkte til opstillingsstedet. Er der ikke fri adgang for bilen, pålægges et ekstra transportgebyr. Udlejer er ikke ansvarlig for eventuel forsinkelse som følge heraf.

 • Lejer anviser stedet, hvor teltet skal stå, evt. Ved opmærkning med havestole eller lignende, ved hvert telt hjørne, samt markering af hvor døren skal være.

 • Er lejer ikke til stede, opstilles teltet med placering i henhold til udlejers vurdering.

 • Pladsen skal være ryddet for diverse ting og være klar til opstilling af teltet. Således skal hundeefterladenskaber og lignende være fjernet før opstilling.

 • Teltet skal kunne fastgøres til underlaget med 90 cm. Lange pløkke, så udlejer har ingen ansvar for evt. skader på strømførende kabler gas- vandledning, telefon, lyslederkabel eller andet der måtte være nedgravet.

 • Evt. reetablering af asfalt eller flisebelægning, græsarealer mv. påhviler alene lejer. Hvis der skal bruges betonklodser til fortøjning af teltet, bliver lejer faktureret særskilt herfor og lejer forpligter sig til at efterse alle båndstrammer 2 gange om dagen og evt. stramme disse om nødvendig.

 • Teltet må ikke flyttes, og siderne må ikke tages af grundet sikkerhed. Dørene skal ligeledes være lynet ned og lukket når teltet forlades.

 • Teltet leveres med halvdelen som vinduer og halvdelen som hvide sider.

 • Der må ikke grilles, laves mad eller være åben ild i teltet.

 • Tape, balloner og andet, må aldrig sættes på eller hænges op ad teltdugen.

 • Flag, balloner, farvet papir og andet som kan smitte af, må ikke hænges, så det rører ved teltdugen. Farven brænder sig nemt fast i teltdugen, hvis uheldet er ude, er lejer forpligtet til at erstatte teltdelene til fuld nyværdi. (Priserne er vores netto indkøbspriser)

 • Der må ikke anvendes åben ild eller fyrværkeri i eller i nærheden af teltet.

 • Elpære og andre varme kilder må ikke røre, eller hænges tæt ved telt dugen.

 • Udlejer kan ikke gøres ansvarlig for skade på ting, som måtte stå i eller omkring teltet ved nedtagning.

 • Hvis udlejer skal bærer teltdele igennem hus, garage og lignende, er udlejer ikke ansvarlig for evt. skrammer og skader på ejendom og inventar.

 • Hvis et telt skal bæres op af trappetrin, faktureres lejer kr. 150,- pr. Trappetrin i håndterings gebyr.

Gode råd for at undgå kondens i teltet - husk god udluftning:

 •  Udluftning / Udluftning / Udluftning. Lyn et par sider godt op, så luften kommer igennem.

 • Dæk aldrig bordene op dagen inden festen afholdes.

 • Sørg for at lufte rigtig godt ud inden i skal dække bordene.

 • For lidt udluftning, samt høj luftfugtighed, er den primære årsag til kondens i teltet.

 • Tænd op for varmen 1 til 2 timer før gæsterne kommer, hvis det er nødvendig.

Vi kan varmt anbefale udlejning af telte med gulv

Med et gulv i teltet, sikrer du et skridfast og mere stabilt underlag, samtidigt giver det lidt ekstra “luksus” til festen – når ikke man bare skal gå på græsset.

Gulvet hjælper også med at holde lidt på varmen, da kulde og evt. fugt ikke trænger så nemt op. Gulvet følger det underlag det er lagt ud på, så det er en forudsætning at underlaget er plant for at få det bedste resultat.

Kombinerer du gulvet med noget varme i teltet, får du et rum som du kan bruge ud på de sene aftentimer, selvom det er køligt udenfor. Varmekilderne sikrer en behagelig temperatur for gæsterne og gulvet sikrer at varmen ikke bare forsvinder væk ned i jorden.

Gulve giver en ekstra god fest for dine gæster:

 •  Underlaget skal være jævnt og plant, da vores plast rullegulv følger terrænet.

 • Underlaget opklodses ikke af udlejer og følger derfor underlaget.

 • Udlejer kan ikke gøres ansvarlig for kvaliteten af det færdig gulv.

 • Gulvet kan ikke forventes at være rent ved levering. Lejer må selv sørge for rengøring af gulvet før brug, hvis dette anses for nødvendigt.

 • Alle gulve er udført i sort eller grå plast. Gulve må ikke adskilles af kunden.

Under Praktisk Information kan du se forslag til bordopstillinger, se brugsvejledninger samt læse vores lejebetingelser.

Kontakt os alle hverdage mellem 08:00 og 17:00 på telefon 75 62 24 80 hvis du vil vide mere.

Åbningstider telefon

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00