Billig teltudlejning i Odder og Egebjerg, inklusiv opstilling

Her hos Centrum Serviceudlejning er du som kunde altid i fokus, mangler i ekstra plads, er det lige præcis her at teltet kan redde din fest. Her hos Centrum teltudlejning tilbyder vi leje af festtelt, udlejning af duge, vi tilbyder også udlejning af fine borde og stole, runde borde, caféborde, samt alt muligt andet, så som musikanlæg, fadølsanlæg og meget mere.

 

Billig Teltpakke med borde og stole

Vi tilbyder lige nu en teltpakke inklusiv borde og stole til 54 personer, inklusiv opstilling og nedtagning efter festen. Så der kan gøres meget her for små midler. For en tillægs pris kan i også få gulv i teltet, dette koster kun 25 kr. Inklusiv montering. Overnævnte pris er eksklusiv levering, som lyder på kun 250 kr. I hele 8700 området. Vi udlejer selvfølgelig også partytelte i Løsning, Juelsminde, Østjylland, Skanderborg, Vejle og Århus. Lej festtelt i dag til dit næste arrangement, lige her på siden. Vi tilbyder leje af telte til de bedste priser i landet.

Leveringspriser Odder og Egebjerg

  • Levering Tur/Retur Odder kun Kr. 600,-

  • Levering Tur/Retur Egebjerg kun Kr. 250,-

Vi har de billigste i levering.

Vi er de bedste i udlejning.

Teltpakke Horsens

Se her vores Indhold af teltpakken:

 

  • 1 stk. 6 x 9 meter festtelt.

  • 54 stk. Plastik stole.

  • 9 stk. 180 cm. Klap borde i grå plastik.​

 

Bemærk at prisen er inklusiv opstilling og nedtagning af teltet efter festen.

Vores kvalitetstelte er af den højeste kvalitet på markedet, det er kun hos os du kan få en kvalitet og standard son er så høj, alle vores telte bliver rengjort efter enhver udlejning.

Hvor stort er et festtelt egentlig..?

Du bestemmer næsten selv, hvor stort et telt du vil have. Alle vores teltfag er 3x9 meter i længde og bredde, disse kan så sættes sammen præcis som du ønsker.

6x3 meters telt passer til de mindre fester, med op til 18 personer. Det er super hyggeligt med et telt i haven, da alle kommer hinanden meget mere ved. 

Her står der ikke pludselig en flok i stuen samt en flok i køkkenet og en helt tredie gruppe i haven. 

Størrelsen er helt op til dig. Så hvad end i bliver 10 eller 150 personer, så finder vi en løsning der passer til jeres budget og ønsker.