Teltudlejning Horsens - Altid inklusiv opstilling

Her hos Centrum Serviceudlejning er du som kunde altid i fokus, mangler i ekstra plads, er det lige præcis her at teltet kan redde din fest. Her hos Centrum teltudlejning tilbyder vi leje af festtelt, udlejning af duge, vi tilbyder også udlejning af fine borde og stole, runde borde, caféborde, samt alt muligt andet, så som musikanlæg, fadølsanlæg og meget mere.

 

Billig Teltpakke med borde og stole

Vi tilbyder lige nu en teltpakke inklusiv borde og stole til 54 personer for kun 3.700 kr. Inklusiv opstilling og nedtagning efter festen. Så der kan gøres meget her for små midler. For en tillægs pris kan i også få gulv i teltet, dette koster kun 25 kr. Inklusiv montering. Overnævnte pris er eksklusiv levering, som lyder på kun 250 kr. I hele 8700 området. Vi udlejer selvfølgelig også partytelte i Løsning, Juelsminde, Østjylland, Skanderborg, Vejle og Århus. Lej festtelt i dag til dit næste arrangement, lige her på siden. Vi tilbyder leje af telte til de bedste priser i landet.

Teltpakke Horsens

Se her vores Indhold af teltpakken:

 

  • 1 stk. 6 x 9 meter festtelt.

  • 54 stk. Plastik stole.

  • 9 stk. 180 cm. Klap borde i grå plastik.

Samlet pris kun. Kr.: 3.700,-

 

Bemærk at prisen er inklusiv opstilling og nedtagning af teltet efter festen.

Vores kvalitetstelte er af den højeste kvalitet på markedet, det er kun hos os du kan få en kvalitet og standard son er så høj, alle vores telte bliver rengjort efter enhver udlejning.

Hvor stort er et festtelt

Vores telte er alle 6 meter i bredden og kan bestilles i en længde fra 3 meter og helt op til 60 meter i længden (i 3 meters intervaller). Det er en selvfølge at vores telte er certificerede og ikke mindst gennemgået efter hver eneste udlejning.

Som en tommelfingerregel, skal vi mindst have en halv meter rundt om hele teltet for at det kan opstilles, hvilket betyder minimum 7 meter i bredden, samt din ønskede længde plus 1 meter.

Telefontider:

Åbningstider butik

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

trustpilot White.png

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00