Teltudlejning i Løsning og Vejle

Her hos Centrum er du som kunde altid i fokus, mangler i ekstra plads, er det lige præcis her at telte kan redde din fest, Her hos os tilbyder vi leje af telte, borde og stole, samt alt muligt andet så som duge, servietter, festartikler og meget mere.

 

Billig Teltpakke med borde og stole

Vi tilbyder lige nu en teltpakke inklusiv borde og stole til 54 personer inklusiv opstilling og nedtagning efter festen. Så der kan gøres meget her for små midler. For et tillæg kan i også få gulv i teltet, dette koster kun 25 kr. Inklusiv montering. Overnævnte pris er eksklusiv levering, leveringspris finder i på nedenstående link.

 

Teltpakke kan leveres i Løsning og Vejle

Indhold af vores teltpakke:

 

  • 1 stk. 6 x 9 meter festtelt.

  • 54 stk. Plastik stole.

  • 9 stk. 180 cm. Klap borde i grå plastik.

Hvor stort er et festtelt

Vores telte er alle 6 meter i bredden og kan bestilles i en længde fra 3 meter og helt op til 45 meter i længden (i 3 meter intervaller). Det er en selvfølge at vores telte er certificerede og ikke mindst gennemgået efter hver eneste udlejning.

 

Som en tommelfingerregel, skal vi mindst have en halv meter rundt om hele teltet for at det kan opstilles, hvilket betyder minimum 7 meter i bredden, samt din ønskede længde plus 1 meter.

Vi er altid klar til at give et godt tilbud, hvad end det er små eller store arrangementer. huske dine indstillinger statistik indstillinger, statistik og personalisering

Teltudlejning - Lej telt til festen

Efter hver eneste teltudlejning gennemgår vi alle vores telte for fejl og mangler, samt renser dem ned, så teltet ser ud som nyt, hver eneste gang vi udlejer de, til både private og erhvervskunder.

Her hos Centrum har du mulighed for at leje alt til festen, så vi leverer for det meste en komplet pakke med festtelt, borde, stole, duge servietter, samt udlejning af service i let håndterlige opbevarings kasser.  

Teltudlejning horsens
Teltpakke Horsens