Udlejning til fest - festudlejning og events

Her hos Centrum Events er vi altid klar til at på at hjælpe ved dit arrangement eller næste fest. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig, til din næste fest. Festudlejning og events er vores område, så efter ønske fra vores gode kunder, har vi hele tiden fokus på personalisering af indholdet i vores sortiment, nu blandt andet med festartikler for at dække de bløde værdier hos vores kunder.

Mere effektivt med mange års erfaring

Vi vil gå rigtig langt for at du som kunde hos Centrum altid føler dig godt behandlet. Hvad end du skal leje borde og stole, festtelte, service eller fadølsanlæg. Så er du altid sikret den bedste oplevelse her hos os. Med vores mange års erfaring, er du altid garanteret en perfekt fest året rundt.

Udlejning til fest
Lounge telt

Eventplanlægning - Events og andet

Ved planlægning af event er du i trygge hænder, her hos Centrum Serviceudlejning, søger du en eventplanlægger der tænker ud af boksen, så er du bestemt kommet til det rette sted. Med vores mange års erfaring og know how, kan du til enhver tid stole trygt på at vi som eventkoordinator kan leverer varen hver eneste gang. Der er mange forskellige måder at dit event kan afholdes, hvilket vi sammen kan arrangere med dig, så alle dine ønsker bliver opfyldt. Vi kan tilpasse dit event så det passer til dit budget, så du ved præcis hvad beløbet ender i, inden du afholder dit arrangement.

Vi anvender ikke cookies

Vi garanterer at ingen information deles med tredjepart, på mange websites bruges cookies til at overvåge hvem der er inde på siden, det gør vi ikke her hos Centrum Serviceudlejning.

Teltfest i haven - Havefest i telt

Med et telt i haven med borde og stole, når du skal holde fest, slipper du blandt andet for at bekymre dig om det regner eller solen er for voldsom, her kan du tilpasse miljøet så det passer til dine gæsters velvære. Med den danske sommer vil det altid være nødvendigt at sikre dig mod vind og vejr, når der skal holdes fest i haven.Du skal altid være opmærksom på at et telt kan lejes, både med og uden opstilling. Hvad end du skal holde bryllup, konfirmation eller lignende, er det for det meste at foretrække en festudlejer, hvor du kan vælge om han skal sætte teltet op for dig, da du jo allerede har hænderne fulde med planlægningen.

Hos os kan du samtidig leje alt det andet, du skal bruge til festen, hvad end det skulle være borde, stole, service, fadølsanlæg eller andet.

Lounge telt
Lounge telt

Lej et telt hos Centrum Teltudlejning

Ved leje af telt, er du altid sikret et stort udvalg her hos Centrum Serviceudlejning, vi udlejer til både private og virksomheder i hele jylland, når der skal holdes fest eller anden form for arrangement. Vi tilbyder udlejning af telte i mange forskellige størrelser, hvor du med vores mange års erfaring med teltudlejning, altid er sikret den den højeste kvalitet af telte, borde, stole og meget mere. Her hos Centrum kan du leje alt til bryllup, konfirmation eller ethvert andet arrangement.

Vi tilbyder teltudlejning i hele Midtjylland

Vi kan leverer meget andet end blot teltet, kun fantasien sætter grænser, når du handler hos os. Få et uforpligtende tilbud allerede i dag på telefon 75 62 24 80.

Festudlejning med alt til festen

For os er dit arrangement eller fest altid det vigtigste i verden, også derfor tilbyder vi ikke kun udlejning af borde og stole, men meget mere end det. Du er altid velkommen til at kontakte os via mail eller telefon vedr. Netop dine ønsker og behov. Vi strækker os altid meget langt for at komme i mål med en løsning der overstiger dine behov.

Veluddannet personale

Vi er uddannede inden for restaurantions branchen, hvilket betyder at vi har kompetencerne til at kører ethvert arrangement, hvad end du har 10 eller 10.000 gæster, så vil du altid være den vigtigste kunde for os. Vi giver meget gerne et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement.

Lounge telt