Leje af festudstyr, samt lyd og lys til event og fest

Er du i gang med at planlæggel din næste fest, så kontakt os allerede i dag hos Centrum Serviceudlejning, for gode råd og vejledning. Hvad end du skal holde bryllup, barnedåb, studenterfest, konfirmation eller fødselsdag, så kan du leje alt til festen, her hos Centrum. 

70 års erfaring

gør en forskel

Hos Centrum Serviceudlejning, har vi rigtig stor erfaring inden for festudlejning, og vi har et bredt sortiment af fra fadøl og cocktails, samt service, borde, stole og teltudlejning. Vores gode service, gør altid dit arrangement, til en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster.

Rent service hver eneste gang

En perfekt fest kræver et ensartet og veldækket bord, men har du en gæsteliste på mere end 50 personer, har du vel ikke porcelæn, glas og bestik nok. Men bare rolig, det er det som vi er her for. Vi tilbyder alt til bordet, så du får lige præcis det bord, som du ønsker. Vi leverer den valgte service i sikker emballage, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser, når bordet skal dækkes. Hvis i ikke selv vil vaske op, kan vi også nemt klare det for jer, for et tillæg på kun 1 kr. pr. del. Efter hver eneste udlejning, bliver alt vores service gennemgået og disinficeret for fjernelse af skidt og bakterier.

Med Centrum kan du nemt holde festen i hjemmet

Ud over flot og rent service udlejer vi også borde, stole, duge og servietter, så dine gæster kan sidde godt hele natten. Vi har borde og stole i mange forskellige størrelser og varianter, så din indretning kan blive præcist, som du drømmer om. Nogle ønsker aflange borde andre ønsker de runde borde med dertilhørende stole, husk at vi også har café borde. Se mere på vores sitemap

Skal du holde fest? Så er vi hos Centrum Festudlejning specialister i at arrangere og planlægge den festlige begivenhed. Med vores løsning får du leveret alt til din fest lige til døren.  Hvis du skal holde alletiders fødselsdag, studentergilde eller polterabend - så kan du leje et fadølsanlæg hos Centrum Festudlejning. Med en fustage er du sikret kolde øl hele aftenen, og det er altid et sikkert hit. Vi står for alt det praktiske - det eneste du skal gøre, er at skænke selv.  En festdag kan ikke gøres om! Det er derfor vigtigt, at du allierer dig med en festleverandør, der har dine behov og den gode fest for øje. Hos Centrum Festudlejning Horsens, ønsker vi, at du kan nyde den gode fest - uden at skulle bekymre dig om alt det praktiske.

Telefontider:

Mandag til Fredag: 08:00 til 17:00

Telefon: 75 62 24 80

Mail: info@cese.dk

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
TrustPilot-ICON-png.png

Åbningstider butik

Mandag: 08:00 til 17:00

Onsdag: 08:00 til 14:00

Fredag: 08:00 til 17:00